Când copiii au învățat aspiratorul Rowenta

     Deşi este de puţin timp în casă acest produs, copiii l-au îndrăgit imediat. Da, face zgomot mai mare decât mă aşteptam, dar nu îi deranjează pe pitici. Oare le aduce a minte de perioada când zgomotul de hota era sunet alb pentru ei?!

     Aspirator RowentaProdusul, pe numele lui real Aspirator 2 în 1 Rowenta CLEAN & STEAM RY7557 este mult mai bun decât m-am aşteptat. Cu siguranţă voi pensiona matură 😀 . 

     Deşi am avut perioade când pur şi simplu nu reuşeam să mătur câte o săptămână sau să şterg praful, nu uit nici de zilele când dădeam şi de 3 ori pe zi cu mătura. Evoc începuturile diversificării, înmulţit cu puterea gemenilor 🙁

     Deşi este un produs filiform, nu ai spune că are o putere de 1700 de W. Dacă vrei să îl încerci pe covor, aşa cum am încercat eu prima dată 😀 , s-ar putea să ai surpriza de a simţi efectul de ventuză. Apoi îţi trebuie mult spanac în stomac pentru a putea să mişti din loc ventuza (aka aspiratorul).

     Mutând suprafaţa de lucru în dormitor, unde tronează un parchet mult prea încercat de către copii, laveta aspiratorului 2 în 1 de la Rowenta face minuni.

     Cele 4 butoane ale filiformului sunt poziţionate practic. Butonul de primire curent este poziţionat pe partea laterală dreaptă. Butonul de pornire la aspirator este situat în partea de sus, în direcţia de mers în faţă, deasupra lui este butonul care reglează intensitatea puterii mopului, iar în spatele acestora, se află acel buton care porneşte mopul. Ce este foarte interesant este faptul că poţi să foloseşti funcţia de aspirator şi de mop în acelaşi timp 😛 . Acolo este adevărata economie de timp. Nu foloseşti dezinfectanţi, detergenţi sau alt mop să ştergi dâra de apă. Puterea aburului este mai mult decât suficientă pentru curăţare şi dezinfectare.

     Când am desfăcut coletul, prima dată m-am uitat la toate piesele componente. 4 lavete, un suport de staţionare şi un filtru, se găseau separat de corpul aspiratorului. Multe pungi, punguliţe şi carcase de carton protejau fiecare piese componentă. Ca material informativ, aş spune că pliantele din interior nu sunt suficiente, mai ales dacă nu au şi instrucţiuni în Limba Română.

     Aspirator RowentaLa o privire mai atentă, iconiţele de pe cutia filiformului îţi spun povestea lui. Aşa am aflat de lungimea cablului de alimentare de numai 8 metrii 😀 , locaşul de strângere a cordonului, mâner telescopic, tanc de apă detaşabil, necesită 30 de secunde de la pornirea curentului în aspirator până la posibilitatea utilizării funcţiei de abur, iar durata maximă de folosire a apei din tanc, este de 40 de minute. Din capul-mop, laveta se poate detaşa şi scoate de pe suportul ei pentru a fi înlocuită, fie băgată la maşina de spălat. Trecând la iconiţele de pe partea stângă a cutiei de ambalare, văd că îmi indică posibilitatea de a folosi dual filiformul, atât ca aspirator cât şi ca mop cu abur. Produsul are o ţinută impecabilă, stând singur în poziţia verticală, dar şi o flexibilitate a capului-mop. Tehnologia de tip Ciclon adună imediat şi acea mizerie pe care nici prin cel mai îndepărtat colţ din cap nu te gândeai că o ai. Golirea recipientului unde se adună gunoiul se face cu o foarte mare uşurinţă, iar părţile componente pot fi spălate.

Vă las mai jos reacţia copiilor mei la noua jucărie din casă.

     Dacă şi voi vă doriţi să testaţi acasă cele mai interesante produse, puteţi să vă faceţi GRATUIT  cont de buzzer.

     Până la următoarea filmare, vă las în compania colindelor de Crăciun. Eu mă duc să dau cu filiformul prin casă, că de… am împodobit bradul şi am numai firicele de la beteală pe jos 😛 .

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: