CONCURS Seminar- Cum să creezi și să stăpânești vânzările emoționale susținut de Darko Cvetkovic

     Se pare că în ultima vreme prinde contur zona de seminarii-conferinţe. Acest lucru nu poate decât să mă bucure. Eu înţeleg prin acest trend că tot mai mulţi oameni doresc să se informeze/perfecţioneze.

     Recent am început să particip la evenimentele create şi organizate de Elena Folea sub umbrela „Evenimente Magice„.

* Pe 26 iunie s-a încheiat seria de eveniment ce l-au avut invitat pe CV PILLAY, un SEX GURU renumit.

*În perioada 10-22 iulie se desfăşoară turneul de prezentare a tehnologiei wellness Freeways.

*În data de 24 iulie ora 18 va avea loc seminarul întitulat „Cum să creezi şi să stăpâneşti vânzările emoţionale”. Despre acest eveniment voi vorbi acum mai detaliat.

Cum sa creezi si sa stapanesti vanzarile emotionale

     În ultima sută de ani omenirea nu face decât să îşi vândă cât mai bine marfa. Marfa fizică precum cartofi, rochii, cărămidă, sau marfa „servicii”- munca prestată de om, sunt exploatate la maxim spre îmbogăţirea materială sau spirituală. Pe scurt ne vindem capacitatea de muncă sau produsele finite din munca noastră.

     Unii dintre noi sunt bun vânzători şi au reuşit să realizeze un lanţ de magazine/restaurante/hoteluri. Alţii sunt începători sau pricep mai greu. Unii vânzători sunt „buni de gură”. Alţii însă sunt timizi, nu au încredere în produsul pe care trebuie să îl vândă sau au intrat într-un blocaj de creativitate. Pentru toate acestea sunt soluţii de rezolvare. Un „mic” ajutor vă poate fi oferit de Darko Cvetkovic în cadrul seminarului organizat în incinta Hotelului Marshall Garden din data de 24 iulie.

Ce vei învăţa în cadrul acestui eveniment?

*Cum să te prezinţi
*Cum să pregăteşti povestea autentică despre tine
*Cum să găseşti declanșatorul în clientul dvs. pentru a vă trezi emoții
*Să asculţi și să te conectezi cu clienții
*Cum să-i faci fericiţi şi satisfăcuţi
*Cum să te prezinţi într-o stare bună de prezentare.

Dar cine este acest Darko Cvetkovic?!

     Doctor medical, Trainer internațional NLP, Profesor NLP Coach & Reiki. Ani de zile a lucrat într-o corporație internațională în funcții de conducere executive. Prin cursuri și cursuri pentru echipa de vânzări, el a realizat o creștere semnificativă a vânzărilor în 5 țări din regiune.

     Biletele pentru evenimentul din 24 iulie sunt puse în vânzare iar preţul este de numai 30 de lei până pe 9 iulie. Dacă doriţi bilete le găsiţi pe următorul link. 

     Pentru cititorii blogului meu am de oferit 3 bilete prin CONCURS. Ce trebuie să faceţi voi? Să răspundeţi printr-un comentariu de ce vă doriţi să ajungeţi la acest seminar şi să dai Like paginii de evenimente „Evenimente Magice”. Concursul se încheie pe data de 15 iulie iar câştigătorii vor fi aleși de către organizatoarea evenimentului.

Vă aştept cu mare drag comentariile.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

12 comentarii

 1. mi-as dori mai mult timp liber si daca s-ar putea, sa ma pot teleporta. nu de alta, dar asa as ajunge la toata evenimentele care merita! cred ca seminarul asta e super util pentru persoanele care desfasoara vanzari face2face, indiferent de domeniu

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Daca esti din Bucurestiiti pot oferii o invitatie.

 2. pickandkeep spune:

  De ce îmi doresc o invitație la un astfel de seminar? Simplu! Pentru că în calitate de agent de turism vând vise de vacanță; În calitate de profesor particular vând timp și cunoștințe; Iar ca blogger (cel puțin încerc să) vând o mulțime de lucruri în care cred și pe care le recomand. Vânzările fac parte din viața mea și de succesul meu în acest domeniu depinde atât cariera mea cât și jumătate din venitul familiei 🙂 Vreau să știu cum procedează și alții pentru a-și mulțumi clienții și vreau să devin mai bună la ceea ce fac deja.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Imi place cum ai acoperit mai multe arii ale vanzarilor 🙂

 3. Foarte interesante aceste evenimente, si sunt sigura ca ai ce invata. Dn pacate locuiesc mult prea departe ca sa pot participa

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Cu siguranta vom gasi si ceva mai aproape de tine.

 4. ellafairytale spune:

  Mi-ar placea sa particip la astfel de seminarii, doar ca locuiesc in alt oras. Sper sa ajunga biletul la cineva care intr-adevar il va folosi cu drag.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Am inteles.

 5. Alina spune:

  Cred ca sunt interesante aceste seminarii si ca ai multe lucruri de invatat participand la ele.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   🙂

 6. Elena Folea spune:

  Seminarul va fi si online la 39 lei pentru cei care nu ajung fizic in sala, am schimbat data pentru 28 august, verificati pe Evenimente Magice pe FB linkul de plata si detaliile, va asteptam cu drag!

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Multumesc pentru actualizarea informatiei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: