6 rochii elegante din diferite culturi

Când mă uit pe un site de modă de la noi din ţară văd în general cam acelaşi stil: modern luxos. Când caut haine pe mărimi mari… mai ales pe cele de firmă, nu găsesc. Ce-i drept VIP-urile sunt toate grase când sunt gravide şi slabe în rest. Deci greu de găsit.

Astăzi mi-a atras atenţia un articol de pe un blog. Rochiile păreau accesibile, dar toate cele prezentate în articol erau negre. Am intrat să văd despre ce este vorba iar curcubeul de culori m-a bucurat 🙂 . Pe principiul “Dacă ai văzut răul, acum să vezi şi binele”.

Am accesat categoria rochii de ocazie. Şi asta numai pentru că duminică socrul meu botează. Noi nu putem să fim prezenţi din păcate. Dar, imaginaţia îmi poate duce trupul şi sufletul acolo, departe, la Esechioi.

rochie-verde-eleganta-felanto.jpg

 

Aş fi fost îmbrăcată în această rochie verde albăstrui. Se găseşte într-o gamă largă de mărimi. Modelul mânecilor îmi aduce aminte de rochia de la cununia civilă. Roşie şi cu făşi de voal ce zburau pe ici şi colo. Aş putea spune că tinde către stilul indian modern.

 

 

 

Tot aud la ştiri cum că ar urma să dea drumul la terase. Nu pot să spun că nu mă încântă, dar ai mei copii nu au stare să mănânce un meniu întreg la masă fără să dea 20 de ture de local. Dar, un desert arăbesc ar merge. Am şi două variante de rochii ce se potrivesc cu desertul.

rochie in stil musulman
rochie in stil musulman felanto

 

De aş fi la mare acum, aş purta o rochie cu mâneci. Briza mării să îmi fluture materialul şi să îmi dea zeci şi zeci de siluete enigmatice.

 

 

 

Potrivită ar fi această rochie neagră ce cred că are şi iz roman. Rochia este o mărime universală. Este genul acela de rochie ce se pune în evidenţă prin mişcarea mâinilor sau poziţionarea lor în zona taliei.

 

 

 

 

Dacă ar reuşii să mai merg la o lansare de carte, aş alege acesta rochie grena. Elegantă şi de o lungime destul de tinerească, este realizată din sifon, dantelă şi voal.

rochie eleganta grena felanto

Mărimi sunt pentru toate Afroditele. Să spunem că acest model de rochie este împământenit şi la noi, deşi nu are legătură cu cultura romanescă.

În iulie împlinesc 34 de ani. Aş vrea o rochie sclipicioasă şi asimetrică. Mă gândesc la una asemănătoare cu rochia cântăreţei Natalia Oreiro din videoclipul filmat la noi în ţară.

rochie eleganta felanoAceasta cred că se apropie puţin de ea. Să îi spunem stilul hispanic. Rochia se găseşte în două variante de culori: grena şi albastru închis.

Dacă găsiţi aceste rochii interesante le puteţi vedea mai detaliat pe site-ul Felamo.com

Articol sponsorizat

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

4 thoughts on “6 rochii elegante din diferite culturi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Despre PARADONTOZĂ și maladiile asociate

mie iun. 3 , 2020
Sarcina este momentul când organismul este dat peste cap. Luptă cu minunea ce se formează în pântec, dar încearcă să şi stabilizeze organismul prin destabilizarea periferică a anumitor zone. Unghiile, părul, pielea şi dantura au de suferit Dacă mai ai ghinio-norocul să fi însărcinată cu multipleţi ai toate şansele să […]
%d blogeri au apreciat: