Schimb de cărți la Ok Center

Ieri am fost la Ok Center pentru a participa la un eveniment de schimb de cărți · organizat de BACKTOROMANIA.com şi NataliaDabija.ro. 

Evenimentul l-am văzut pe Fb dar nu mai ştiu la cine pe pagină. Mi s-a părut interesant să dau cărțile mele altor oameni care le pot considera mai interesante sau mai utile decât mi-au fost mie.

Sincer, eu mă despart tare greu de cârti. Mi se lipesc de suflet și devin parte din mine. Însă, pentru acest eveniment am ales acele cărți din biblioteca mea cu care nu am putut să rezonez, cărți pe care greu am reușit să le citesc iar mesajul lor a fost un șoc pentru mine creându-mi o stare de neliniște numai prin simpla lor prezență. Și nu erau cărți de groază… Una avea ca temă poveștile psihologice pentru copii, una povești ale bărbaților însurați, două despre islam. Dar ce să fac eu dacă așa le-am perceput?! 🙁

Evenimentul în sine a fost drăguț, organizat în zona bibliotecii.

Bibioteca ok center

Am fost serviți cu salate, sărăţele, prăjituri și sucuri.

Mostre de la atelierul de bobo

bufet oferit la schimb de carti

Am cunoscut oameni noi cum ar fi soţul Inei Iliescu, dar şi alte persoane cărora nu le-am reținut numele ci numai activitatea. Pot enumera așa două studente, un reprezentant al industriei farmaceutice, un psiholog ce era și instructor de Yoga dar și mare fan al cărţilor fantastice.

După socializare am răsfoit cărțile aduse de ceilalți participanți. Logic că fiecare ochise cel puțin două bucăți interesante.

Regula schimbului era să nu iei mai multe cărți decât ai adus. Personal am venit cu 7 cărți și am plecat tot cu 7 plus bonus 3 DVD-uri.

cu ce am plecat de la schimbul de carti

Prin răsfoirea cărților aduse de către participanți am zărit 5 pe care mi le doream. Din cele 5 numai 3 au ajuns definitiv în mâinile mele.

carti ce mi-au placut la schimbul de carti

După prima rundă de căutări puține cărți au mai rămas de răsfoit. Dar tot am găsit o carte interesantă a doctorului Cristian Andrei. Apoi… după câteva clipe de dezamăgire am primit și o recomandare pe care am acceptat-o cu mare drag.

recomandare de carti

Acum rămâne să îmi găsesc și primele două cărți din serie căci cele de la eveniment erau volumele 3 și 4.

Sper ca organizatorii acestui eveniment să țină cât mai mute ediții. Oamenii sunt interesați și s-au adus inclusiv cărți noi în țiplă pentru că aveau mai multe exemplare acasă.

Dacă vă pasionează cumpărăturile de cărți din online vă recomand următoarele site-uri :

Libris.ro

Cartepedia.ro

Nemira

Editura Trei

Libraria Delfin.ro

Noi ce citim? 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

8 thoughts on “Schimb de cărți la Ok Center

  1. Ce eveniment fain! Practic e schimb pe schimb, adica e castig in ambele parti. Super! Mi-as dori sa particip si eu candva la un asemenea eveniment. Mai ales ca am carti cu care nici eu nu am rezonat si e pacat sa ramana necitite de altii carora li se par interesante.

    1. Evenimentul il poti organiza intre cunoscutii tai. Cand voi citi cartea de care spui sigur postez si pe blog.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adio Nina

mie apr. 10 , 2019
Este răcoare afară și am lăsat ușa deschisă la bucătărie. Știu că motanul este undeva acolo în curte și își dorește tare mult să intre în casă. Nu știu exact momentul când a intrat în bucătărie căci eram concentrată să pun un castron plin cu tacâmuri la locul lor. Undeva […]
%d blogeri au apreciat: