Plecată la mare, fără cele necesare

Deşi a început vara de câteva zile, o ieşire la mare este bine venită în orice moment. Cu condiţia să ai măcar haine de mare.

Dar ia ghiciţi voi cene a ajuns acum o oră în Eforie Nord şi nu are decât costumul ei de baie? Soţul şi cei doi copii din dotate nu au nimic de baie. Nasol moment, mai ales din privinţa razelor UV. Tu-i mama ei de grabă şi de costume uitate acasă.

Da, aveam costume cu protecţie solară pentru copii, cumpărate de anul trecut.

Deşi anul trecut am scris ditamai articolul legat de hainele cu protecţie solară, anul acesta sunt uituca, uitucilor şi trebuie să găsesc o soluţie rapidă. Noroc cu magazinul Decathlon. El mă salvează mereu. Caut online şi apoi fuga în cel mai apropiat magazin. Musai să fie unul şi la mare.

Dar dacă tot caut costume cu protecţie solară voi căuta şi ceva pentru sporturi de vară. Dar, ca de fiecare dată voi prezenta şi pentru voi ceea ce cred că ne este nou potrivit. Adică pentru vârsta şi interesul copiilor.

Voi începe cu un rucsac.

rucsac
info pe poza

De, trebuie să ţinem şi noi apa şi cele 3-4 jucării în ceva. Acest rucsac albastru mi se pare potrivit cu ideea de mare albastră liniştită. Da, are o capacitate de numai 10L, dar până la urmă se pot lua 2. Şi prosopelele trebuie ţinute undeva 🙂

Pentru că la nu s-a văzut copil care să nu bage capul în mare, m-am gândit la aceste caşti din silicon.

casca inot
info pe poza

Cine ştie, poate prindem şi un mini curs de înot pentru copii. Dacă nu, vor fi foarte utile pentru piscina de copii de la hotel.

Din anii trecuţi îmi amintesc că mereu mă trezesc prima la mare. Îmi place să văd răsăritul iar o mică serie de alergat, stat, alergat, stat nu se poate fără o bustieră.

bustiera sport
info pe poza

Cum eu sunt adepta bustierelor de vreo doi ani, o recomand pe aceasta.

Pentru mine în anii copilăriei activitate de vară însemna cititul pe cearşaf. Anul acesta trec la pătura de camping impermeabilă.

patura camping
info pe poza

Asta şi pentru că sigur vor uda copiii tot în jurul lor. Deci puţină precauţie nu strică.

Rolele sunt văzute din ce în ce mai des şi pe litoralul românesc. Deci nu exclud să le cumpăr şi copiilor mei. Însă, regulile de folosire să fie respectate.

role copii
info pe poza

În consecinţă întâi voi căuta loc potrivit pentru exersat şi apoi decid dacă în acest concediu le cumpăr sau le las pentru oraş. Până mă decid vă las aceste role ca sugestie. Poate voi aveţi un spaţiu mai permisiv, nu înghesuit precum este Staţiunea Eforie Nord.

Pentru toate activităţile sportive pentru copii noi avem aceste încălţări.

info pe poza

Aş putea să vă pun poza cu ai noştri, dar nu ştiu cum au găsit pe autostrada la un popas o baltă şi fix acolo au sărit. Deci numai de poze nu sunt încălţările noastre. Dar rezistenţa lor la frecare, lovire, ţopăit şi alte încercări greu de imaginat este incredibilă. La rezistenţă mă refer 🙂

Pe plajă nu cred că rezistă cineva la un fotbal pe plajă. Cu mic, cu mare, toţi se bagă în joc. Prieteniile se leagă uşor iar mingia zboară de la un sportiv la altul.

De scris aş mai scrie, dar trebuie să dau fuguţa după hainele cu protecţie solară. Copiii deja ţopăie în cameră că vor la piscina de copii a hotelului.

Voi ce sporturi de vară practicaţi la mare? Dar la oraş? Aştept idei pentru alte ieşiri la mare. Sper să îmi iasă pasenţa şi să mai dau o tură până la final de vară.

Până una, alta, nu uitaţi să vă aprovizionaţi corespunzător de la Decathlon, magazinul cu preţurile cele mai practice.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comandă înghețată vs cumpără de la mare în extrasezon

mar iun. 15 , 2021
Cărui copil nu îi face cu ochiul înghețata? Care copil nu dorește cât mai multă și cât mai colorată? Înainte de prânz și eventual în loc de mic dejun pe toată durata verii? Ieri am venit din vacanță. Una mică, pe litoralul românesc. Nu voi diseca acum vacanța, căci nu […]
inghetata pentru copii tedi
%d blogeri au apreciat: