mobilier baie cielo

Mobilier de baie Cielo cu iz estival

Nu toți ne permitem un concediu în plin sezon. Dar poate chiar nu ne dorim.

Eu și familia mea nu dorim un concediu la mare în plin sezon. Nu din cauza pandemiei, ci din cauza aglomerației și a nesimțirii turiștilor. Mai ales din cauza gunoiului lăsat în urmă sau a comportamentului de proprietar: „Țara mea, fac ce vreau cu ea… 🙁 „

Din toate vacanțele mele, cea în Maroc mi-a plăcut cel mai mult în privința aspectului și funcționalității băii. Mult timp mi-a rămas în minte gresia, faianța și culoarea mobilierului. Ba a fost și motiv de dispută cu domnul soț, ajungând să îmi doresc schimbarea mobilierului de baie acasă, sau chiar vopsirea lui în culori marine.

Ei bine, ca voi să nu pățiți ca mine, adică să apelați la vopsele, am căutat în valurile internetului ceva mobilier de baie, cu iz estival. Dar, sunt sigură că voi veți face completarea de gresie, faianță și alte obiecte decorative ce vă vor prelungi efectul de concediu la mare.

Pentru că îmi plac obiectele de calitate, am ales o gamă de la Savinidue. Gamă ce se numește CIELO, nu datorită culorii cerului senin. Gama CIELO are un paletar de 5 nuanțe și anume:

F10 ALB MAT
F96 GRI PERLA MAT
F04 OLIVA MAT
F94 TORTORA CHIARO MAT
F98 ALBASTRU PASTEL MAT

Mie mi se potrivește cea F98 ALBASTRU PASTEL MAT. Asocierea culorilor mate cu lavoarul alb lucios și mânerul cromat creează un puternic impact vizual.

gama cielo

Efectul este mărit de cuva chiuvetei de o adâncime generoasă.

chiuveta din gama cielo

Ușile sunt prevăzute cu amortizoare, pentru un plus de siguranță. Nu de multe ori s-au întâmplat accidente cu închiderea și deschiderea în grabă a sertarelor. Acest lucru este evitat la colecția CIELO. Sertarul “Made în Italy “are închidere amortizată și extracție completă.

sertar gama cielo

În plus, dulăpioarele reversibile CIELO oferă posibilități multiple de amplase.

dulapioare reversibile cielo


Ca și configurare, colecția CIELO are 5 variante.

configurare mobilier cielo


1mască cu lavoar, oglindă
2mască cu lavoar, oglindă, lampă, coloană
3mască cu lavoar, oglindă, dulăpioare, coloană
4mască cu lavoar, oglindă, lampă, dulăpioare
5mască cu lavoar, oglindă, lampă, coloană

Deși configurația 2 și 5 par identice, în realitate aspectul și dimensiunea pentru mască cu lavoar, oglindă și lampă sunt diferite de configurația 2.

Pentru mai multe detalii vă arăt mai jos dimensiunile pentru coloană și dulăpior:

dimensiuni dulap cielo

Dar și pentru mască cu lavoar:

dimensiune lavoar cielo

Pentru a scoate și mai mult în evidență mobilierul de baie, ați putea să optați pentru o zugrăveală sau o gresie și faianță în culori opuse mobilierului.

Despre Savinidue am mai scris aici.

Acum vă întreb eu, ce decorațiuni folosiți pentru a crea sentimentul că te afli într-o baie dintr-un local sau cazare la mare?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: