Impresii despre Sano Maxima Power Gel

Viaţa îţi dă uneori mici bucurii. Una dintre ele a fost pentru mine momentul când am primit spre testare detergentul lichid Sano Maxima Power Gel.

Ce mi-am spus eu în gând: “Bun aşa. Cu ce detergent mai am eu pe stoc îmi ajunge o perioadă de vreo două luni.” Dar na… karma iz a b…

Sano maxima

Şi uite aşa încep eu să îl pun la treabă pe acest detergent lichid. Şi nu am dus lipsă de provocări. Am avut o repriză de enterocolită la Denis. O serie de hăinuţe îmbogăţite cu linii colorate şi foarte expresive. (Trăiască mami ce cumpără mereu carioci).

Samo maxima power gel

Apoi am avut incontinenţa urinară a mamei. De, mai avem şi grijă de părinţii noştri bolnavi. Apoi ne întoarcem la Denis. Vreo două ore a vomat într-o noapte. De, le-am permis într-o seară să mănânce creveţi prăjiţi/chipsuri (Ştiu, dacă nu dau, de ce nu? Dacă dau, uite, vomită.)

Perdele, jucării prăfuite şi uitate după canapea, gecile de muncă (de pe şantier) ale soţului, cârpe de bucătărie sau pilote au încercat detergentul lichid Sano Maxima Power Gel.

sano spala cariocile

Am fost foarte surprinsă când urmele de cariocă au dispărut subit. Şi au fost două tipuri de carioci.

Mirosul detergentului pentru copii este mai firav. Produsul de un roz plăcut îşi face treaba dacă îl dozezi corespunzător. Cum noi avem o maşinuţă cu o capacitate de 8 kg dozajul nostru recomandat este de aproximativ 3 doze de detergent Sano Maxima Power Gel.

sano maxima in acctiune

Am fost plăcut surprinsă de mirosul detergentului “normal”. Mirosul floral-relaxant mi-a umplut casa la propriu când am băgat rufele în casă. În mintea mea eram pe un val şi pluteam deasupra unor dealuri verzi. De, o mai iau şi eu razna când simţurile mi-o permit.

Şi în general când cineva sau ceva îţi permite să visezi, păi o faci. Bine, eu mai mult mă gândesc, căci asta m-a pus să fac Sano. Să mă gândesc sau să spun ce fac în timp ce pun rufele la spălat.

Păi dragă Sano, la mine a fost aşa:

-Când Denis a avut enterocolită, mă gândeam la mâncare de regim, dar care să nu constipe restul familiei.
-Când mama a avut accidentele cu incontinenţa urinară calculam dacă am suficiente haine de schimb sau trebuie să îi mai cumpăr câteva schimburi. Asta în condiţiile în care mama este mutată recent la mine şi am adus-o cu o sacoşă de lucruri personale.
-Când cariocile au prins contur pe hainele copiilor mă gândeam la foarfecă, spre atribuirea altor folosinţe a acelor haine sau rectificare bugetară spre înlocuirea acelor textile redesenate. Nu a fost cazul aici căci detergentul a scol culoarea din textile.
-Când Denis a avut episodul de vomă mi-a trecut prin minte să deschid sticla cu detergent albastru pentru a schimba mirosul neplăcut din casă.

Ca o concluzie generală produsul Sano Maxima Power Gel spală bine. Mirosul produsului de culoare albastră este fenomenal. Mi se potriveşte ca un parfum de cameră. Însă, rămâne să îl caut în magazine, să calculez orientativ pe lună cât spăl, ce cantitate aş utiliza din detergentul Sano şi apoi voi decide dacă preţul per lună de utilizare este mai economic faţă de ceea ce utilizez în acest moment.

dozare sano maxima

Acum am numai un preţ orientativ pe 80 de bani per spălare dacă calculez preţul produsului de pe un site mare de cumpărături cu de toate raportat la numărul de spălări recomandate de ambalajul detergentului.

Până la o următoare activitate (poate mai interesantă) de mămică/consumatoare vă doresc multă sănătate şi nu vă privaţi prea mult copiii de aerul din parcuri şi de socializare.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!