testeaza experienta sulimentelor duolife

Experianța mea de testare a produselor DuoLife

Prin intermediul internetului văd multe reclame la produse BIO, ECO, Vegane și suplimente. Dar aceste suplimente îmi sunt încă o mare necunoscută.

Salutare drag cititor 🙂

Astăzi voi scrie despre două suplimente alimentare și un dezinfectat pe care le-am testat în decursul a o lună și jumătate. Suplimentele cu siguranță nu le-aș fi cumpărat, nici măcar din curiozitate. Dar voi explica acest lucru mai târziu. 😛

Produsele primite spre testare au un aspect puțin spus interesant. 😀

Aici mă refer strict la suplimentele alimentare. Acestea sunt lichide, dar ambalate în sticle cu etichete foarte colorate și mari. Mai exact, este vorba de o etichetă tip ambalaj, pe care se găsesc și marea majoritate a informațiilor. Inclusiv recomandările pentru dozare.

Ce am primit spre testare? Cum a fost experianța?

În pachetul primit am avut două sticle, un gel dezinfectant și o mână de mostre.

testeaza experienta sulimentelor duolife

Dintre mostre, cel mai mult mi-a plăcut crema de corp cu Vitamina C. Până și mirosul mi s-a părut diferit.

experimenteaza mostrele duilife

Cele două sticle frumos colorate conțin două suplimente alimentare. Unul pe bază de clorofilă, cealaltă pe bază de collagen. Fiecare sticlă are o capacitate de 750 ml. Dar, le voi lua individual spre prezentare.


Clorofila DuoLife 750ml – mai este numită „energie lichidă” sau „sângele verde

clorofila duolife

Produsul conține: Apă purificată, clorofilină cupru-sodică 20%, chlorella standardizată pentru un conținut de proteine de 50%, extract de suc de orz 25/1, ulei de mentă, extract din părți aeriene de lucernă 10/1, glicerină vegetală – stabilizator.

Mai detaliat, ar fi așa:

1.Lucerna este o sursă de proteine care accelerează procesul de curățare și regenerare naturală a organismului.

2.Uleiul de mentă este cunoscut și aplicat ca antiseptic. Contribuie la curățarea organismului și are un efect benefic asupra florei bacteriene. Ajută la echilibrarea acido- bazică internă.

3.Orzul este o sursă perfectă de fibre solubile. Are proprietăți puternic antioxidante. Datorită conținutului său de vitamine și minerale, ajută la menținerea echilibrului acido-bazic din organism.

4.Clorofilina are calități de alcalinizare, ajută la eliminarea toxinelor și carcinogenilor din organism. Încetinește procesul de oxidare la nivel celular, previne îmbătrânirea prematură. De asemenea contribuie la eliminarea radicalilor liberi și la întărirea sistemului imunitar. Datorită conținutului de cupru, care este un foarte bun conducător de oxigen, moleculele de clorofilină sunt transportate în întregul corp. Astfel, clorofilina este denumită ”sângele verde”.

5.Chlorella este cea mai bogată sursă de clorofilă. Datorită conținutului mare de aminoacizi, vitamine și minerale, a căror concentrație este mult mai mare decât a plantelor de uscat, se încadrează în categoria “superalimentelor” și contribuie în mod eficient la eliminarea toxinelor, a metalelor grele și chimicalelor din organism.

Toate aceste ingrediente naturale devin o combinație inovatoare biologic. Prin ingredientele active, lipsa conservanților şi stabilizatorilor de gust se garantează calitatea ridicată a Chlorofila DuoLife.

dozaj clorofil duolife

Dozajul este acesta:

10 până la 20 ml o dată pe zi înainte de masă. Agitați înainte de fiecare utilizare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuitor) al unei alimentații diversificate. 

Prin eliminarea toxinelor și curățarea organismului, acest supliment alimentar lichid ajută și la scăderea apetitului. În consecință este un ajutor în curele de slăbit sau în stilul de viață sănătos.

Personal am simţit această scădere a apetitului, dar nu am conştientizat-o imediat. Ci după aproximativ 2-3 săptămâni când am mers la plajă în Călărași și am observat că nu mă mai strângea costumul de baie 😛 De, fiecare cu piticii lui 😀

La gust, acest produs este poate înțepător, mentolat și cu siguranță ai impresia că înghiți medicamente lichide. Per total nu este chiar deranjant. Dar, pentru că nu are adaos de gusturi și conservanți, acesta este rezultatul final.

Keratin Hair Complex 750ml Duolife

225485782 345179210580659 5337012918879993325 n

Acest produs are ca ingrediente principale 9 nume cunoscute. Voi începe cu experiența mea personală, apoi voi continua cu ingredientele și dozajul.

Acest supliment alimentar este mai dens. Mai vâscos, cu un gust mai lemnos aș spune. La o primă gustare pare o tentă către fructe de pădure. Dar la finalul perioadei de testare am avut impresia că îmi iau doza de bulion 😛

În comparație cu primul supliment, gustul pare mai plăcut iar conținutul s-a terminat mai repede. De, cantitatea recomandată este mai mare ca la produsul pe bază de clorofilă 😀

Pentru mine acest produs a avut efect asupra unghiilor și a părului. Dar, cum știu că nu se face primăvară cu o lună de suplimente, știu că efectul nu este cel maxim. Însă, faptul că mi s-au întărit puțin unghiile, pentru mine este minunat.

Am reușit să rup numai două unghii, în condițiile în care după fiecare spălat de vase sau baie eu am unghiile moi. Ba mai mult, aveam momente când mi se agăţau în păr când mă spălam pe cap sau încercam să îl descurc după uscare. Moment în care 1-2 unghii se rupeau. Și așa am fost de când mă știu.

Dar și părul a simțit efectul acestui supliment alimentar. După fiecare baie sau pieptănat nu a mai căzut așa de mult. Ajunsesem să evit pieptănatul zilnic, mai ales dacă aveam toate motivele să stau acasă. În concluzie, acest produs nu face minuni într-o cură de folosire, precum cu siguranță nu fac nici alte produse similare. Dar, un început tot este. 😀

dozaj collagen duolife

Așa cum am promis, acum vă prezint ingredientele.

Piure din fructe de mango, colagen extras din piele de pește, sulfat de glucozamină extras din crustacee, extract de acerola standardizat (inclusiv Vitamina C), sulfat de condroitină extras din rechin, extract de urzică (250 mg/50 ml), extract de lăstari de bambus standardizat pentru conținutul de silice, extract de coada calului standardizat pentru conținutul de silice (150 mg/50 ml) și acid hialuronic.

Fiecare ingredient în parte este important pentru că:

1.Acerola este o sursă bogată în vitamina C, vitamină ce contribuie la sinteza colagenului. Asigură o piele catifelată și strălucitoare, sprijină funcționarea sistemului imunitar și grăbește vindecarea rănilor.

2.Coada calului este o sursă de flavonoizi, potasiu și siliciu care întârzie încărunțirea părului și întărește unghiile și firul de păr, sporește elasticitatea oaselor și țesuturilor.

3.Condroitina permite regenerarea suprafeței articulațiilor. Acționează ca un magnet, captând apa și nutrienții, pe care îi transferă apoi în cartilagiile articulare. Susține asimilarea de calciu în oase, ceea ce crește nivelul de rezistență osoasă și articulară.

4.Colagenul marin are o structură foarte asemănătoare cu a colagenului uman. Funcția sa de bază este să asigure construcția cartilagiului și să îmbunătățească starea articulațiilor. Joacă un rol important și în procesul de vindecare a rănilor și la regenerarea țesuturilor. Prezența sa asigură o piele suplă şi catifelată.

5.Urzica este o sursă importantă de siliciu. Activează metabolismul și îmbunătățește starea generală a părului și unghiilor. Compușii cu siliciu din urzică contribuie la elasticitatea și rezistența epidermei, a oaselor, a mucoaselor și membranelor. Siliciul este necesar pentru sinteza colagenului, deoarece influențează stabilitatea structurală și contribuie la regenerarea țesuturilor.

6.Acidul hialuronic sprijină funcționarea articulațiilor prin asigurarea consistenței naturale a fluidului sinovial. Îmbunătățește structura pielii și contribuie la regenerarea țesuturilor. Hidratează corpul din interior, în profunzimea țesuturilor, încetinește procesul de îmbătrânire, asigurând o piele hidratată și suplă.

7.Mango este o sursă de vitamine cu efecte benefice la nivelul pielii. Fructul conține un glicozid numit magniferin care are un puternic efect antioxidativ. Datorită capacității excepționale de a combate efectele negative ale radiațiilor ultraviolete este utilizat intens în cosmetică.

8.Sulfatul de glucozamină extras din crustacee este un compus care sprijină funcționarea sistemului osteoarticular. Este o componentă a cartilagiului articular și a fluidului din sacii sinoviali. Crește rezistența la supraîncărcare și stimulează procesul de sinteză la nivelul cartilagiilor. Condroitina permite regenerarea suprafeței articulațiilor. Acționează ca un magnet, captând apa și nutrienții, pe care îi transferă apoi în cartilagiile articulare. Susține asimilarea de calciu în oase, ceea ce crește nivelul de rezistență osoasă și articulară.

9.Lăstarii de bambus sunt o sursă naturală de siliciu, contribuie la restabilirea fermității și elasticității din fibrele de colagen și elastină, prevenind astfel deteriorarea oaselor și a țesuturilor cartilaginoase. Conținutul de siliciu din bambus este foarte ridicat, mai mare de 75%. Conținutul de acizi grași reprezintă un solvent natural pentru pro-vitamina A și vitamina E, antioxidanți puternici, cu efecte vizibile, adică o piele cu aspect tânăr, luminos și sănătos, unghii și păr puternic.

Produsul este îmbogățit cu formula antioxidantă care susține atât protecția împotriva proceselor de îmbătrânire cât și menținerea stării bune.

Mod de utilizare:

25 până la 50 ml o dată pe zi înainte de masă. Agitați de fiecare dată înainte de utilizare. Nu depășiți porția zilnică recomandată.

Dacă nu rezonați cu gustul, puteți încerca șamponul BIO.

Ultimul produs testat este Gelul antibacterian DuoLife Herbal Body Care de 50 ml

229958142 354131532878696 7635229927820837601 n

DuoLife Antibacterial Clean Hands Gel este un gel antibacterian pentru îngrijirea pielii mâinilor. Oferă protecție eficientă de până la 8 ore. Are o acțiune triplă, adică antibacteriană, antivirală și antiseptică, rezultată din conținutul a 5 uleiuri esențiale, întărită cu un adaos de mentol. Produsul oferă protecție și îngrijire fără uscarea pielii mâinii.

Eu am folosit produsul împreună cu copiii când am mers în parc sau la Grădina Botanică. Ba mai mult, am oferit și altor copiii care au venit la băncuța unde eram cu copiii, pentru a mânca ceva.

Ca metodă de utilizare, este simplu 😛 Aplicaţi un strat subţire pe pielea mâinii şi întindeți bine. Aşteptaţi până când produsul este complet absorbit. Nu se spală.

Având în vedere contextul actul, nu cred că mai este nevoie să spun care sunt situațiile când se recomandă folosirea unui gel antibacterian. 😀


Ingredientele acestui produs sunt trecute în limba engleză, motiv pentru care le preiau fix așa: Aqua/Water, Propylene Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil, Lavandula Angustofolia Herb Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Cymbopogon Winterianus Oil, Menthol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Parfum/Fragrance, Geraniol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide.

Experianța pe care nu aș fi făcut-o din proprie inițiativă

Cum spuneam mai sus, nu aș fi cumpărat aceste produse din proprie inițiativă. Asta și din cauza unui eveniment petrecut pe contul meu de LinkedIn.

Acolo, pe contul meu, un domn a văzut că am avut treabă cu Avon mulți ani. În acești ani am fost coordonator de echipă și am organizat propriile mele evenimente de prezentare și promovare produse și oferte Avon.

Acest domn avea două căi de a mă direcționa conform interesului său. Printr-o comunicare ciudată, dorea să mă determine să fiu fie reprezentant în echipa lui, fie client, fără să îmi dea detalii. Fără să cunosc produsele. Spunându-mi cu aroganță să cumpăr eu ce doresc, dacă vreau să cunosc produsele. Iar prețurile nu îmi erau deloc prietene, deși eticheta și efectele pentru corp îmi făceau cu ochiul. În consecință am respins total ideea de a mai cunoaște produsele DuoLife.

Asta până am citit la Grațiela Vlad experiența ei cu produsele. I-am lăsat și un comentariu pe blog, cu impresia mea. Nu după mult timp am fost contactată de către Diță Alina, cu propunerea de a testa ceva, la alegere, dintr-o listă de produse DuoLife.

Iete că se poate și o experiență plăcută

Adică se poate și comunicare empatică, fără să obligi potențialul client și/sau colaborator în promovarea produselor.

Iete că această persoană a avut răbdare să îmi explice câte ceva. Adică m-a lăsat în prima fază să îmi vărs năduful. Apoi, mi-a spus cu mare încredere că ea se bazează pe aceste produse și este dispusă să îmi ofere spre testate pentru a vedea dacă îmi păstrez părerea proastă despre firmă sau nu.

În realitate eu nu putusem să îmi fac o părere despre firmă, ci numai despre domnul care m-a abordat pe contul LinkedIn. Însă acum, pot să spun că am această experiență de testare a celor 3 produse DuoLife, primite de la Diță Alina. Acum pot să spun care este mica problemă constatată.

Dozajul este mica problemă din această experiență

Dacă la capitolul prezentare aceste produse sunt cotate cu un 10 din partea mea, la partea de dozare au un deprimant 5. 🙁

Și asta pentru că aveam în casă obiecte pe care să le folosesc pentru dozare. Ca să fiu mai explicită, voi menționa și obiectele: seringa de la dozajul de medicamente pentru copii și o cutiuţă tip con, păstrată de la un platou de prăjituri cu cremă.

Dacă ar fi să mă iau după modelul Farma, eu aș pune instrument pentru dozare în fiecare cutie cu un produs lichid. În acest fel se facilitează mult utilizarea și chiar se reduce pierderea din cantitatea produsului. Eventual, puteți să faceți un instrument de cumpărat separat, un instrument universal, cu diferite gradații, în funcție de dozele diferitelor preparate.

Acum ajunsă la final de articol, vă spun că recomand aceste produse, dar, să nu vă așteptați la minuni din prima lună. 😀


Din gama Duo Life aș vrea să mai testez crema de corp cu Vitamina C și pastă de dinți pentru noapte. Dar asta este o altă poveste 😛

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

3 comentarii

  1. Multumesc mult pentru informatie 😉

    1. Ordine sau dezordine spune:

      Cu mare placere.

  2. Maria spune:

    Este KERATINA, al 2 lea produs, nu colagen,adica scrie si pe sticla :KERATINA. Exista la aceasta firma si produsul colagen, al carui ambalaj e colorat cu roz, dar dumneavoastra ati pus poza cu keratina si ati spus ca ati baut colagen🙄🙄🙄… Iar crema cu vitamina C este doar crema de mâini, nu si de corp… Deci, raspuns final:cam dezordine! Documentati-va sau fiti mai atenta la detalii inainte de a impartasi păreri…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!