Idalin-Open Day

Idalina trebuia să fie numele fetiţei noastre, dar Dumnezeu a avut alte planuri cu noi şi ne-a oferit 2 băieţei minunaţi <3 <3. Drept urmare, când ne-am deschis afacerea, având în vedere că era mai mult pentru fete şi o considerăm fetiţa mea pe care nu am mai avut-o până la urmă, am botezat-o Idalin.

Idalin este o firmă de cosmetice naturale, ce oferă şi cursuri gratuite pentru determinarea tipului de ten, piele, păr şi unghi. Anul acesta, firma împlineşte 5 ani şi ne dorim să organizăm un eveniment la masă mare, unde să avem invitaţi speciali, dar şi public cât cuprinde. Ziua v-a începe la ora 9.00 şi se va termina la orele 20.00. Locurile din sala de conferinţe vor fi nelimitate, datorită micro evenimentelor grupate pe ore sau anumite părţi din sala aleasă pentru ocazie la  hotel Golden Tulip Times. intrare.jpg 

     În prima parte a zilei, începând cu ora 9.30 vom avea un curs despre Tipurile de ten și unghii, susținut de către o persoană avizată în domeniu, cu pregătire medicală și  naturistă. Vom folosi centrul de conferințe, ce va asigura locuri pentru 80 de participanți. imageronda_1_0.jpg

Pentru toți invitații speciali ai evenimentului, vom asigura cazare 2 zile în cadrul Golden Tulip Times, în camere ” primitoare, decorate în culori calde, mobilate într-un stil modern și echipate complet cu toate facilitățile necesare atât pentru oamenii de afaceri cu un program încărcat, cât și pentru turiști gata de a descoperi oferta acestui oraș vibrant, plin de oportunități. imagedk3_0.jpg

Facilitățile disponibile în camere  includ:
– Conexiune Internet Wireless
– Control Independent Aer Condiționat
– Cablu digital TV
– Linie Telefonică Directă pentru apeluri locale și internaționale
– Minibar
– Seif
– Uscător de par
– Sistem de acces în camere cu card magnetic”.

Tot personalul hotelului ne va ajuta la amenajarea sălii pe parte de gustări, băuturi și aranjamente florale. La intrarea în sală, 2 majordomi vor oferi fiecărei participante la curs o floare și un mini catalog de prezentare a firmei „Idalin„. Primul curs ține până la ora 11.30. Urmează o pauză de 15 minute, timp în care angajații de la hotel, ne ajută să reorganizăm sala și să aducem altă serie de băuturi pentru următorul eveniment corporate. 

     La ora 11.45 începe un mini-interviu de grup cu persoanele prezente la curs, dacă sunt interesate să intre în rândurile angajaților firmei „Idalin”.imageronda_3_0

Cum unele participante au venit din țară, am fi foarte bucuroși să deschidem o reprezentanță sau rețea în diverse colțuri ale României 🙂 .

De la ora 12.45 până la ora 13.00, avem iar o pauză, în care angajații hotelului ne ajută cu rearanjarea spațiului, aerisire și altă serie de patiserie și băuturi răcoritoare.

     Începând cu ora 13.00, avem un alt curs, despre tipuri de ten și de piele. Cursul va fi ținut de o altă persoană cu pregătire medicală și naturistă, de asemenea cazată la hotel. În funcție de ora la care se va ține prezentarea, invitații speciali au masa asigurată la restaurantul hotelului, Good Old Times, situat la mezanin.

Cursul despre ten, poate primi la fel ca primul aproximativ 80 de persoane, care vor fi întâmpinate cu o floare şi de asemenea cu catalogul firmei „Idalin”. La finalul celor 2 ore, în pauza de 15 minute rearanjăm sală pentru mini-interviul de grup, care începe la ora 15,15. În această serie, avem 15 persoane interesate să intre în rândurile firmei „Idalin”, 4 dintre ele fiind din Chişinău. O bucurie şi mai mare pentru noi. Oportunitatea de a trece graniţa fiind acum şi mai uşor de realizat:).

La ora 16.30, cu ajutorul angajaţilor de la hotel, împărţim sala de conferinţe în 4 zone diferite: zona de păr, zona de ten, zona de unghii şi zona de piele. Fiecare zonă are produse de testat, pliante, chestionare pentru determinarea tipului, formulare de înscriere în firma „Idalin” dar şi două persoane avizate pentru fiecare categorie în parte, care să anime sau să consilieze persoanele care se perindă pe la fiecare zonă. De asemenea, avem pe margine organizat un loc cu patiserie, ceaiuri şi cafea. Intrarea este liberă până la finalul evenimentului, la ora 20.00. Fiecare doamnă sau domnişoară, poate trece pe la toate zonele, să testeze, să întrebe sau doar să privească. La plecarea vizitatoarelor, cei doi majordomi de la hotel, împart punguţe cu monstre, catalogul firmei şi o carte de vizită.

La orele 20.30 când închidem evenimentul, adunăm listele cu persoanele interesate să intre în cadrul firmei „Idalin” şi le invităm a doua zi la un mini interviu de grup, la ora 10.00, într-o sală considerabil mai mică.  cupola2Persoanele care au participat deja și prezintă în continuare un interes crescut față de firmă, le invităm la o discuție mai detaliată la orele 13.00.

Acesta ar fi evenimentul pe care dorim să îl organizăm în cadrul Hotelului Golden Tulip Times. Ofertele și aspectul interior, sunt ceea ce avem nevoie pentru dezvoltarea firmei noastre.

Text scris pentru Spring Super Blog 2016

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: