3 propuneri pentru rochii de vară

După o lungă carantină impusă de către autorităţile statului, relaxarea măsurilor de precauţie vine cu visare la pachet. Cu visare de plimbări libere. Cu haine care să arate prin fiecare fir colorat cât eşti de vesel şi bine dispus. Prin priviri admirative pe stradă.

Pentru orice femeie vara este sezonul rochiilor ţipătoare

Roz bonbon, portocaliu, galben pai sau roşu mac. Şi de ce nu curcubeie mirifice şi combinaţii de materiale ce îţi completează starea de visare. Dantelă, broderie, voal, şifon, mătase, pânză topită.

Transparente sau semi, rochiile de vară sunt acel ceva ce stârneşte curiozitatea sau dorinţa partenerului. Dar, mie cel mai mult îmi place să eman motive de mândrie pentru partenerul de lângă mine. Să spune el: “Acest curcubeu de culori, trăiri şi sentimente este iubita mea.”

Pentru o stare similară de curcubeu vă propun 3 rochii de vară

Prima rochie este disponibilă în 10 nuanţe. Toate m-au vrăjit şi parcă aş vrea câte una din fiecare. Însă, nuanţele deschise mi se par cele mai elegante. Ar merge de un eveniment de gală, eveniment de seară. Ba mai mult, îţi oferă ocazia să ceri sacoul sau bluza partenerului dacă se lasă răcoare. De, are guler pe gât şi umerii goi. Rochia este confecţionată din şifon şi poliester.

rochii vara

Rochia cu numărul doi este ca o completare la prima. Aceasta aduce imprimeul de floare ca o încununare a eleganţei. Şi această rochie este lungă, dar semitransparentă. Materialul este sintetic şi de o culoarea verde-albăstrui. Se menţine modelul la baza gâtului. Deşi are bretele pe umeri, se poate strânge în jurul gâtului să dea un alt fel de aspect.

c3027d3e8da9bb25ed4b975fd1a49fd5_1024x1024@2x

Ultima rochie este tot lungă şi vaporoasă. Însă modelul acesteia este cu dungi. Numai bună pentru a da impresia de micşorare a taliei şi de mărire a înălţimii. M-a atras decupatura de la umeri şi manşetele poziţionate destul de sus. Rochia se pretează pentru plimbările lungi în parcuri sau chiar la Grădina Botanică. O floare printre flori se vă potrivii de minune.

rochie lunga dungi

Dacă vă încânta şi pe voi aceste rochii, puteţi să găsiţi mai multe informaţii despre ele pe site-ul felamo.com

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: