Cand cauți rochii elegante și găsești rochii de mireasă…

Ieri am fost la prima Conferinţă Digital Divas din viaţa mea. Spun prima căci nu vreau să mă opresc aici. Cine ştie ce îmi poate rezerva viitorul…

A fost o zi interesantă. A fost o zi care mi-a dat de gândit. După mult timp am purtat o rochie colorată şi potrivită “Dress Code-ului” impus.

Mi-a dat de gândit şi azi dimineaţă după ce am dus copiii la creşă am început să caut pe net magazine care comercializează rochii. De toate tipurile. Îmi propusesem să fiu deschisă către noi oportunităţi. Şi… uite aşa ajung să găsesc un site cu Rochii de mireasă. Da de mireasă. Tocmai aseară îi spusesem unei colege că eu încă nu am făcut cununia religioasă. O fi un semn?! Nu ştiu. Dar să vă spun de ce m-am oprit la acest site.

În primul rând am văzut rochii elegante. Apoi am văzut Categoriile şi Mărimile.

categorii la rochii

Am intrat timidă pe categoria celor de nuntă.

Rochii de mireasă “ne-bufante”

M-am oprit la cele de mireasă pentru simplul fapt că nu erau bufante. Nu erau extravagante. Nu erau la un preţ exorbitant deşi poate un eveniment de tipul “once în a lifetime “ar permite acest lucru.

Preţuri între 580-900 de lei mi se par chiar modice la ce sume se vehiculează în “show bizz-ul” autohton.

Ce-i drept aceste rochii sunt destul de “cuminţi”. Sunt elegante prin lipsa acelor decoraţiuni stridente.

Prima care mi-a atras atenţia este rochia tip sirenă cu capă. Prezentarea de pe site spune că ar avea culoarea crem, deşi în fotografie nu se observă acest lucru. Dacă excludem capa, rochia ar fi de o simplitate minunată. În ea nu pot să văd decât puritatea unei femei îndrăgostite care nu simte nevoia de a fi împopoţonată pentru a-şi arăta valoarea. Capa este însă acel element care o face “de ocazie”. Realizată din voal şi decorată cu pietre, acoperă delicat umerii proaspetei mirese.
Rochia este din polyester şi mai dispune de un fermoar la spate. Preţul ei este de 580 de lei şi se poate găsi în mărimile 36, 38 40.

rochie mireasa cu caparochie cu capa

O altă rochie care mi-a plăcut mult de pe acest site este şi  cea cu dantelă brodată pe toată suprafaţa ei.   Această rochie de mireasă este un model cu umeri căzuţi. Datorită modelului cu dantelă brodată oferă femeii ce o poartă o apariţie magnifică, elegantă și sofisticată. Şi această rochie este în stil sirenă, fără mâneci şi cu fermoar la spate. Are o lungime de la umăr până jos de 155 cm. Ca şi compoziţie este din polyester.

Această rochie costă 700 de lei şi se găseşte în mărimile 36, 38, 40, 42, 44.

rochie de mireasa cu dantela brodatarochie cu dantela brodata

O altă rochie ce mi s-a părut strălucitoare este Rochia de mireasă cu paiete aplicate pe aproximativ ¾ din lungimea ei. Aceasta are preţul de 850 de lei.

rochie cu paiete
Dar, revenind la o eventuală rochie pe care să o port la un eveniment dansant sau numai aşa… de fitosenie, vă prezint rochia “frănjulețe”. Este o rochie pe care mi-o doresc de mult iar culoarea mi se pare destul de cuminte pe lângă franjurii aceia când se pun în mişcare.

rochie dansanta

Eu v-am prezentat câteva modele de rochii care îmi plac mie. Aş vrea să îmi spuneţi ce rochii NU VĂ PLAC VOUĂ şi de ce.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Promoţii şi oferte speciale de 1 Iunie

joi mai 30 , 2019
Încă de mică mi-a plăcut această dată calendaristică. Era acel bonus la ziua mea. Era acea zi când mama ne ducea în parc şi ne făcea cam toate poftele în limita bugetului. Ne îmbraca frumos şi ne plimbam pe aleile parcului. Eu cu tata de braţ, mama cu sora mea […]
categorii in maniamall
%d blogeri au apreciat: