Voi cu cine împărțiți produsele de curațenie SANO FORTE?

Salutare,

Şi voi vă puneţi soţii să spele aragazul după ce îl daţi cu soluţie? Recunosc că eu o mai fac. Îmi place să caut cele mai noi sau mai moderne soluţii pentru curăţarea grăsimii, mai ales din lipsă timp. Aş putea să cad niţel în categoria indiferenţilor. Însă, nu este vorba că nu am dorinţă, dar dacă mai trec printr-o tentativă de aproximativ 3 ore de culcare a copiilor la prânz, mă las şi de făcut mâncare, nu numai de spălat aragazul şi cratiţele.

Dar să vă explic. Astăzi a fost ziua când Denis s-a foit în pat numai 2 ore şi 40 de minute. Timp în care Alin a adormit şi s-a şi trezit. Eu nici la baie nu am fost ca nu cumva să îmi sară Prâslea din pat direct în teancul de jucării. Pe acest principiu uneori mâncarea se face în creierii nopţii şi naiba mai stă după ora 23 şi ceva să mai cureţe aragazul. “Lasă, şi mânie mai este o zi” îmi spune soţul, dar cumva tot el ajunge să îl cureţe după ce îl inspreiez bine cu SANO Forte Plus cu parfum de Lămâie.

Deşi are parfum de lămâie recunosc că ar fi bine totuşi să purtăm o mască de protecţie pentru a nu inhala vaporii.

Ce anume spăl cu SANO Forte Plus cu parfum de Lămâie?

În principiu tăvile de cuptor în care pun cărniţă sau cărniţă şi garnitură.

Îmi este mai uşor să prepar astfel de mâncăruri pentru că nu necesită supraveghere constantă a aragazului. Urmează supele şi ciorbele târzii când îmi mai dă spuma în foc când arunc un ochi la copii şi suprafaţa aragazului când se trezeşte domnul soţ să îşi prăjească o halcă de carne taman la orele trecute de 22 după ce am terminat ciorba de perişoare şi un pilaf cu ciuperci. Zău aşa, nu putea să mănânce şi el ceva gata făcut?! Dar îl iert atât timp cât el este cel care îşi prepară halca cât şi cel care uneori curăţă aragazul 😀


Acest Sano Forte curăță lejer grătarul, plită, pereții de ceramică, cuptorul, aragazul, tăvile și imprimă încăperii parfumul plăcut de citrice.

La pachet cu SANO Forte Plus cu parfum de Lămâie a venit şi Sano Floor Plus.

Acesta este un detergent pentru podele cu efect de îndepărtare a gândacilor. Acele chestii mici şi stresante pe care le găsim frecvent la curte. Mai ales când copiii îţi zgurma toate ghivecele, jardinierele şi peticul de pământ din curte după râme. Poate de vină mai sunt şi zecile de firmituri lăsate drept dovadă că au trecut pe la ora mesei.

ŞI ce credeţi că mai vine la pachet cu firimiturile? Nişte pete de gem oare? Miere? Jumate de castron de ciorbă şi cojile de la boabele de struguri? Cam da. Toate acestea parcă intră în colţuri, sub canapeaua din bucătărie, pe jucăriile aduse din casă. Dar nu-i nimic ce nu poate curăţa SANO Floor Plus. Şi sincer, de când SANO-im parchetul şi gresia gândacii s-au SANO-dizat şi ei. Produsul nu conţine pesticide şi este aprobat de Ministerul Sănătăţii. Cu toate acestea tot îl folosim în orele târzii din noapte, atât pentru a proteja copiii cât şi pentru a avea timp SANO Floor Plus să îşi pună în aplicare ordinul de restricţie împotriva gândacilor.

Gama completă SANO o găsiţi maximă.sanoromania.ro dar şi la Cora sau alte supermarketuri. Preţurile sunt accesibile iar respectarea dozajului recomandat la fiecare produs te ajută să economiseşti consistent.

Partea cea mai plăcută este când soţul cere “soluţia aia de miroase frumos”. Măcar atât a reţinut el din această această gamă “miros frumos”.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!