cutii goale de pizza

Am păstrat cutii de pizza goale. De ce ore?!

Cumpăr o pizza. Păstrez cutia. Cumpăr o prăjitură numită pizzert. Mă încântă numele și aștept livrarea să văd dacă produsul este la fel de amuzant precum numele. Sosește comanda și observ un pandișpan cu fructe, cu mult zahăr vanilat și scorțișoară pe deasupra. Zâmbesc și admir creativitatea celor ce au creat pizzertul.

Ia stai puțin, de ce am păstrat prima cutie de pizza? Ceva în subconștient m-a făcut să păstrez cutia, deși nu este mare precum restul cutiilor păstrate de la alte comenzi. Dar de ce? Uite așa stau jumătate de zi să mă gândesc, tot oprindu-mă din activitățile pe care le am programate.

La un moment dat îmi aduc aminte că am de dus la școală 25 de fulgi mari din ipsos pentru pictat. Dar mai am de trimis și o comandă în țară, tot cu fulgi. Pentru școală am cutiile mari, păstrate special pentru depozitat sau transportat piesele mari din ipsos.

#facuteincasa piese din ipsos pentru pictat
#facuteincasa

Dar pentru livrările în țară am mereu un mare stres… Deși învelesc fiecare piesă mare din ipsos pentru pictat în straturi multe de folie cu bule, nu reușește mereu să protejeze produsul la transport.

Acesta este și motivul pentru care evit să promovez piesele mari către potențiali clienți din țară… asta în detrimentul unui venit… 🙁

brad din ipsos
mos craciun din ipsos
piese de craciun din ipsos

Ei bine… fix acum îmi pică fisa: cutia de pizza. De asta aveam nevoie, de un ambalaj potrivit pe dimensiunea pieselor mari. Imediat mi-a trecut prin minte faptul că pizza are mai multe dimensiuni, în general 3.

Acesta a fost momentul când am luat o piesă mare din ipsos și am așezat-o în cutia de pizza păstrată mecanic, dar inconștient pentru aceste piese. Se potrivea perfect cutia iar un stat de folie cu bule părea să fie suficient pentru protecție.

Ei bine, ce fac acum cu această informație? Termin de pregătit comanda pentru școală și deschid calculatorul. Caut: „producător cutii”. Vai câți sunt… iau câțiva la verificat și mă pierd în termeni precum grosime, carton, straturi, carton ondulat, tip natur și multe altele. Până găsesc cutii de pizza.

cuti de pizza de calitate

Evrika strig în mintea mea și citesc mai departe. „Cutiile de pizza satisfac nevoile de calitate și preț ale partenerilor noștri, fiind disponibile atât în tiraje mici cât și în tiraje mari, la un preț excelent, direct de la producător.”

Ei bine, fix partea cu tiraje mici m-a atras. Nu sunt genul care să ia mult pentru a scădea prețul per bucată, ci mai degrabă sunt genul care ia puțin pentru a testa.

Mă uit mai bine pe site-ul cu pricina și observ că are o serie de clienți pentru aceste cuti de pizza, cuti ce arată diferit pentru fiecare în parte.

tipuri de cutii de pizza

Notez site-ul și mă duc să îmi măsor piesele mari. Pentru a face o comandă, chiar și pentru testare am nevoie de măsurători exacte.

contact propackambalaje

Până revin eu cu noile cutii pentru piesele noastre din ipsos pentru pictat aș vrea să îmi spui dacă și tu ai căutat un anumit model de ambalaj din carton și dacă l-ai găsit. Promit să te citesc în comentarii.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!