Arome Urbane – sau urbanizarea aromelor naturale?

Bună dragilor,

     Azi vin să vă prezint produse dragi mie, pline de arome, lucrate manual şi foarte sănătoase. Produsele hande-made create de Ana Maria Grosu sunt oaza ta de răsfăţ de acasă. Poţi avea SPA-ul tău în intimitatea căminului. 

     Mai jos aveţi prezentarea câtorva produse. Din păcate, sonorizarea este deficitară. Telefonul a stat prea mult în preajma copiilor şi a avut de suferit. În speranţa că aveţi sistem audio performant 😛 , vă urez vizionare plăcută. Promit să mă revanşez cu următoarele filmări.

Pentru cei care nu au văzut clar produsele, vi le prezint pe fiecare în parte.

 

Produsele Anei Maria Grosu le găsiți și pe pagina ei de Facebook Arome Urbane.

20170601_223610

Cum nu puteam să nu o iau la întrebări, am zis să facem şi un mic interviu. 😀

Ana Maria Grosu- Soţul mă susţine în nebunia asta 😛

– Bună. Ana sau Ana Maria?

– Prefer Ana.

– Cu ce ai început să lucrezi prima dată acasă?

– Mereu am făcut câte ceva din aţe: cercei, coliere, brăţări, broşe, orice. Colierele de alăptare au venit în viaţa mea o dată cu primul copil. Au trecut 3 ani şi jumătate de atunci. Prima dată mi-am făcut mie un colier. A urmat mama şi apoi nu ştiu cum au tot început să vină comenzile. Eu am căutat un lemn mai special pentru a mă diferenţia de restul şi aşa am găsit lemnul de ienupăr. Îmi aduc aminte şi acum de prima dată când am deschis cutia cu mărgele de ienupăr: eram fermecată de aromă!

– Ce sunt colierele de alăptare?

– Colierele de alăptare sunt bijuterii pentru mami care a renunţat la accesorii. Aşa se întâmplă când apăr copiii 🙂 . Dar totodată sunt jucării pentru copii. Cât sunt bebeluşi le studiază, sunt atraşi de culori şi texturi. În felul acesta, mami mai scapă de trasul de păr, nas, buză şi alte obiceiuri ale bebeluşilor cât stau la sân. Pe măsură ce cresc, copiii descoperă în colier o jucărie de dentiţie, din materiale naturale şi la îndemână. Copiii purtaţi au iarăşi aproape de ei o jucărie la gâtul mamei.

– Soţul ce spune de activitatea ta?

– Soţul mă susţine în nebunia asta, ba l-am implicat şi pe el în munca cu lavanda noastră.

– Ce frumos sună „Lavanda noastră” 🙂 De cât timp sunteţi în domeniul lavandei?

– Lavanda este de acum în anul 3. Vrem să distilăm şi să oferim ulei esenţial şi apă florală de lavandă cât mai curând. Până atunci lucrez la tot felul de pernuţe şi perne cu lavandă 🙂 Pufoase dar şi aromate.

 

– Ce te face să mergi pe drumul ăsta?

– Motorul ce mă face să nu dorm noaptea şi să lucrez este visul meu, dorinţa mea de a ieşi din sistem. Vreau să fug de program fix, joburi stresante, rate, concedii programate cu luni înainte. Este greu. Mă gândesc uneori ce simplu ar fi să mă duc la birou de luni până vineri de la 9 la 6 şi banii să vină la sfârşitul lunii. Dar după puţin timp îmi trece această stare şi sunt foarte mulţumită de alegerea făcută.

– Mulţumesc Ana pentru răbdarea avută cu noi. Îţi dorim la cât mai multă lavandă şi creativitate maximă.

Dragilor, dacă găsiţi interesante aceste produse, nu ezitaţi că accesaţi pagina Arome Urbane. Fie că le oferiţi cadou sau le folosiţi cu familia, produsele sunt pe placul sau nevoile fiecăruia.

P.S. În scurt timp, facem şi un concurs cu câteva produse. Voi ce vă doriţi ca premiu?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ofertele broșurii Avon 9/2017

vin iun. 16 , 2017
După cum bine ştiţi, la 3 săptămâni se schimbă broşura Avon. Ieri a început campania 9. Oferte sunt pe placul tuturor. Parfumuri şi ape de toaletă la preţuri până în 40 de lei, creioane retractabile la 10 lei, produse de plajă, creme de fată sau Catalogul Culorilor 2017 vă stau […]
%d blogeri au apreciat: