În căutare de web hosting(printre altele)

Nu ştiu cum au lucrat unii în această perioadă sau dacă au putut cu adevărat. Însă, cei care au putut şi se fac că lucrează mă enervează groaznic. Acesta este şi exemplul firmei unde am găzduirea pentru acest blog.

Săptămâna trecută tot am văzut în grupurile de bloggeri enigmatica eroare 403. Nici până astăzi nu ştiu ce înseamnă dar am văzut că a apărut şi la mine când am vrut să actualizez câteva module.

Am urmat paşii logici şi am dat un mail celui ce a promis să se ocupe de blogul meu. Nu aşteptam un răspuns rapid de la el, dar măcar o explicaţie pentru acest “403” sau o variantă propusă pentru rezolvare. Răspunsul sec al celui ce “mentenează” (nu ştiu ce…) a fost că site-ul meu merge bine şi nu vede probleme decât dacă apare ceva la wordpress.

Păi bine-bine, şi în acel caz ce facem? Răspuns nu am mai primit. Motiv pentru care am început cercetările pentru mutarea atât a acestui blog cât şi a celui mic – mititel numit “Pentru mame de gemeni”. Blogul mic-mititel are aproape un an de viaţă dar o muncă susţinută în spatele lui. Deşi am o mână de articole, acestea sunt finalizate în aproximativ o lună fiecare şi nu pentru că aş fi eu leneşă.

Pentru că efectele mari se văd din paşi mici, am decis să fac pas cu pas modificările. Ce-i drept nici finanţele nu sunt încurajatoare motiv pentru care voi începe cu mutarea blogului mic-mititel pe un domeniu simpăticuţ pentru un an.

O ofertă tentantă numai pentru găzduire oferă şi cei de la găzduire.ro. Preţurile pornesc de la 1,49 euro pe lună şi include Backup zilnic, posibilitatea de a găzdui până la 3 domenii şi maxim 100 de adrese de email.

gazduire.ro

După ce am mai frunzărit site-ul, am observat că pot să găsesc şi alt ceva în afară de web hosting. Dar partea cu IT-ul mă cam depăşeşte aşa că diseară îmi voi aloca vreo 10 minute pentru a înţelege ce înseamnă reseller hosting, cloud VPS şi colocare.

gazduire.ro 2

Site-ul este uşor de a frunzărit şi bine structurat. Puteţi să contactaţi departamentul specializat în funcţie de necesităţi atât pe email cât şi pe pagina lor de Facebook

contact gazduire.ro

Vă las acum căci mi s-au trezit copiii. Acum urmează să îmi caut tema potrivită pentru blogul mic-mititel. Aici cred că este marea decizie dar şi un pas maaaaaaaaare către apropierea de cititori.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Editura Diana- tot ce îți trebuie pentru grădi și micii școlari

lun mai 18 , 2020
De când cu carantina am învăţat ce program ar avea copiii la grădiniţă. Nu, nu bazat pe temele date prin mesaje WhatsApp de către educatoare ci “gugălind” magazine online de cărticele educative pentru preşcolari. Dacă în general eram fan declarat Libris, acum am spus să ofer şansa şi altor magazine.
%d blogeri au apreciat: