Mansarda cu ferestre VELUX- locul potrivit pentru orice

Nici nu ne dăm seama când trece timpul. Poate anotimpurile ne mai atrag atenţia. O ploaie în geam, un viscol puternic sau o canicula greu de imaginat. Toate acestea le vezi printr-un geam. Acela care îţi este cel mai apropiat de locul cel mai utilizat de tine din casă. Poate din bucătărie, când faci mâncare şi iei spuma de la oală. Poate din dormitor, când îţi faci ritualul tău de îngrijire. Poate din mansardă, locul unde acum întinzi rufele, dar ai vrea să fie locul unde imaginaţia copiilor tăi va prinde aripi.

Mansarda- locul la care tânjesc toţi cei ce locuiesc la bloc

Poate fi acel spaţiu neconvenţional unde locurile înguste nu înseamnă neapărat lipsa spaţiului, ci poate fi exact acel spaţiu de care are nevoie cel ce se cuibăreşte sub acoperişul său.

mansarda

sursa -unsplash

Mansarda poate însemna locul unde simfonia naturi îţi este la un geam distanţa sau la o fereastră de mansardă VELUX distanţă. Diferenţa este colosală. Geamu-i geam şi cam atât. Dar fereastra VELUX este construită cu 3 foi de sticlă începând cu 03.04.2017. Asta înseamnă că simfonia naturii va rămâne acasă la ea în natură, iar tu vei fi protejat de dotările suplimentare ale ferestrelor VELUX GLL.

Fereastra de mansardă tip GGL a fost inventată în 1968

Cele mai vândute ferestre VELUX din lume sunt modelele GGL şi GGU. Din 1968 şi până astăzi, acest model a fost permanent îmbunătăţit.

Acestea, cele care sunt model 2017+ au sistemul unic de termoizolare ThermoTechnology. Adică fereastra este mai performantă din punct de vedere al izolării termice şi fonice. Dacă vrei şi mai multă izolare, poţi alege geamul model 61. Acesta îţi oferă un plus de izolare termică şi fonică datorită garnituri suplimentare cu care este echipată această fereastră de mansardă.

Cu aceste informaţii sper să îţi fiu de folos drag părinte. Sper să îţi laşi copiii să crească în mansardă. Nu vor fi departe de tine iar liniştea somnului sau timpul alocat studiului nu le va fi deranjat de sunetele din natură sau eventuale zgomote stradale.

camera copiilor la mansarda

Ba chiar şi siguranţa lor este garantată prin multe teste de laborator. Cum care teste? Ale ferestrelor de mansardă. VELUX are chiar un laborator special conceput pentru a testa rezistenţa produselor sale pe timpul diverselor fenomene meteorologice extreme. Deci nici furtuna sau mai noile uragane din România nu le va scoate din locul lor dacă sunt puse de un montator autorizat VELUX.

 

Îţi faci griji legate de curăţenia lor? Că nu poţi să cureţi fiecare centimetru de geam şi că poziţia ferestrei de mansardă este mereu înclinată şi periculoasă pentru curăţare? Nimic mai uşor pentru VELUX. Îţi arăt un alt filmuleţ în care exemplificarea spălării geamurilor este “floare la ureche”. Deci, drag părinte, poţi să laşi un adolescent să locuiască la mansardă. După ce vede acest clip video cu siguranţă va putea să îşi şteargă singur fereastra de mansardă.

A… să nu protestezi acum cu geamurile lăsate deschise. Da, sunt uituci. Da, se cred teribilişti şi spun că nu le este frig. Da, pleacă la petreceri şi uită fereastra deschisă chiar şi când plouă. Dar, şi de această dată ferestrele de mansardă VELUX îţi vin în autor. Alege ca model GGL INTEGRA sau GGU INTEGRA. Acestea au acţionare electrică cu ajutorul tabletei KLR 200. În acest fel aveţi posibilitatea de a programa deschiderea/închiderea ferestrelor şi a accesorilor la intervalele de timp dorite.

sistem de inchidere

Senzorul de ploaie preinstalat din fabrică asigură închiderea ferestrelor încă de la primii stropi de apă. Deci, mansarda poate să fie locul sigur şi pentru adolescentul ce pleacă la o petrecere şi uită fereastra deschisă.

fereastra in ploaie

Îţi faci griji cu privire la insectele ciudate ce pot intra în casă, la praful saharian sau la alergenii din natură? Nicio problemă. Filtrul pentru praf şi insecte este integrat în mânerul de la partea superioară. Curăţarea acestui filtru se realizează uşor, folosindu-se apă călduţă. Această operaţiune ar trebui făcută odată la 2-3 ani.

Ai avut un exces de zel şi ai montat prea multe ferestre de mansardă? Nu-i nimic. Rulouri împotriva căldurii în mansardă au şi cei de la VELUX. Aceştia oferă clienţilor săi o întreagă gamă de accesorii pentru umbrire: rulouri interioare şi exterioare, jaluzele interioare, rolete exterioare atât în varianta cu acţionare manuală, cât şi în varianta cu acţionare electrică. În funcţie de produsul ales, acesta poate reduce aportul de căldură cu până la 97% şi cantitatea de lumină cu până la 99%.

rulouri electrice
Deci, stimate părinte, mai ai motive să nu doreşti ca un copil al tău să locuiască la mansardă? Pentru a nu pleca neanunţat la petreceri poţi să nu instalezi ferestre de ieşire pe acoperiş GTL sau GXL.

Dar cine ştie, poate vei vrea ca locul tău de creativitate să fie cel de la mansardă iar copiii să îi şti cât mai aproape de pământ. Sau, poate vei da ocazia ca un nou cuplu să îşi înceapă viaţa de familie în micul şi primitorul spaţiu de la mansardă.

ploaie la mansarda
Indiferent de motiv, de scopul mansardei sau de timpul petrecut în ea, VELUX are toate produsele potrivite pentru un timp de calitate petrecut în acel spaţiu.

la mansarda
Tu mai eziţi să foloseşti mansarda ta?

8 Replies to “Mansarda cu ferestre VELUX- locul potrivit pentru orice”

  1. Ce se informații utile! Clar cele mai multe mansarda au nevoie de asa ceva in locul gemuletelor mici si intunecoase ❤

Lasă un răspuns