Flanco cere ajutor

     A sosit vremea ca  Flanco Retail ce este al doilea mare retailer de electronice, electrocasnice și IT&C din România, 100% privat să ceară ajutorul. Acum, când mai toate vânzările se fac pe online, tot pe online cere ajutor și anume dorește ca blogerii să sune la departamentul de call center.

     #flanco dorește să scadă timpul de răspuns al operatorilor săi din #suportclientinonstop. Adică, ” își propune să îți răspundă la apel în maxim 40 de secunde și, în același timp, urmărește să reducă permanent timpul de preluare a apelurilor”.

     Zis și făcut. Îl rog pe al meu soț să mă filmeze și încep și eu testarea 🙂

Clipul îl poți vedea aici

Din momentul apelării și până la preluarea apelului de către operator, au trecut 30 de secunde. Chiar nu am observat momentul când a răspuns. Încă mă gândeam la câteva produse de pe site-ul Flanco.ro

untitled

Întreb operatoarea de marca tv Zanussi , specificând că o cunoșteam ca fiind marcă producătoare de aspiratoare. Apoi întreb dacă să îmi achiziționez un televizor Philips sau unul Zanussi. Domnișoara îmi recomandă marca Philips, dar nu îmi dau seama dacă face aceasta pentru că are acasă această marcă sau dorește să facă vânzare mai mare.

     Cu alte cuvinte, timpul de preluare al apelului, tonul vocii operatorului și amabilitatea lui, sunt exact ceea ce ar avea nevoie la toate departamentele de call center. Bravo #flanco, ai cu adevărat #suportclientinonstop. 

Un gând despre „Flanco cere ajutor

Lasă un răspuns