Dezordine în moda pentru bărbaţi

Recent, am văzut o postare cu noile stiluri bărbăteşti, dar de inspiraţie feminină.

La  Milan/Paris Men’s Fashion Week au apărut câteva modele masculine atât de rahitice, încât aş putea jura că sunt asexuali. Acoperământul textil purtat, mă trimite imediat cu gândul la travestiţi, fetişuri şi homosexuali. Ataşez mai jos câteva poze, spre analizare şi garantată uimire.

Dacă mai aveţi starea necesară, vă mai arăt câteva modele, dar deja îmi piere cheful de sex pentru jumătate de an. O să primesc reclamaţii de la soţ, garantat.

Sunt sadică, deci nu o să mai fac sex tot anul, dar trebuie să vedeţi toate pozele pe care le-am salvat de la eveniment 😛

Reacţia soţului după ce a văzut pozele: „Ce îmi era mie rău, dar acum mă pun pe jelit!”

 

Mă macină curiozitatea … Creatorul şi-a făcut treaba, dar cel care le-a purtat, oare s-a simţit mandru sau penibil?!
Aştept reacţiile şi comentariile voastre.

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cadouri AVON-ite pentru o femeie mult iubită

joi feb. 9 , 2017
     Nu mai este mult până la Sfântul Valentin. Deşi nu este o sărbătoare românească, am ales să o adoptăm pentru că suntem oameni iubăreţi. Iubim şi ne place să fim iubiţi la rândul nostru. Am ales de bună voie să ne mărturisim dragostea încă o zi pe an, […]
%d blogeri au apreciat: