Vlăduț caută și rochie de mireasă:P

    Bună, numele meu este Vlădut cel Mic. Sunt un urmaş al temutului şi legendarului Conte Dracula. De ceva timp îmi caut soţie. Beneficiind de situaţia financiară a familiei mele, am călătorit în lume pentru studii, curiozitate şi dulciuri. Descoperind gustul dulciurilor, mi-am pierdut complet apetitul pentru sânge. Mai văd eu câte o româncuţă de îmi lasă gura apă, dar imediat iau Turtă dulce cu ciocolată şi îmi revine glicemia: D. Pentru

vladut1

dulciuri, care sunt  produse româneştile mulțumesc bunilor mei prieteni pe care i-am întâlnit în Otopeni, Sibiu și Târgu Mureș. Călătorind așa de mult prin țară, am ajutat și eu

vlAdut2 la realizarea unor colecţii Art&Craft, ArtCraft-768x521

fie de artă populară, fie de design modern şi contemporan. 

  Revenind la problema mea, vreau să anunţ pe această cale, prin intermediul reţelelor de socializare că eu, Vlăduț cel Mic, îmi caut o soţie pe care să o am alături pentru următorii 40-50 de ani. Promit să o îndulcesc în fiecare dimineaţă: D şi să ne spunem păsurile la fiecare cafea.
12400505_1245642965452320_7253378659105599266_n

Doresc să o îmbrac precum o regină românească, doar cu ii, rochii și sumane.

Pentru mai multe modele și cine știe, poate și pentru rochia de mireasă, poate intra pe site-ul Art&Craft . 

Draga mea viitoare mireasă, ceea ce doresc de la tine, este să călătoreşti împreună cu mine pe la casele meşterilor populari din România. Să colindăm la Horezu, Corund, Saschiz, Breaza, Câmpina şi nu numai, de unde să alegem cele mai frumoase produse de artă populară și artizanat. Deja avem meșteri care lucrează exclusiv pentru noi, deoarece comenzile pe care le lansăm la ei sunt foarte mari. Dar ceea ce vreau să căutăm, adică produsele de artizanat, să fie lucrate după tehnici tradiţionale, transmise din generaţie în generaţie, în zone recunoscute din România. Vreau ca rezultatul muncii lor şi clienţii noştri să aibe amintiri ce vor rezista în timp, poate chiar să atingă vârsta mea: P.

Draga mea viitoare mireasă, vreau să învăţăm lumea întreagă că avem o ţară frumoasă, legende interesante, dulciuri grozave, care cel puţin mie nu îmi produc carii: P. Clienţii străini, ne pot găsi în aeroporturile Otopeni, Sibiu şi Târgu Mureş, pe care tu o să le cunoşti tare bine. Clienţii din ţară, ne găsesc pe Facebook, pe site, dar şi la evenimentele create special pentru ei. Să nu uite de draga şi greaua tradiţie românească. Munca din care rezultă minunile din magazinele noastre, înnobilează pe cel ce le face, iar cel ce le primeşte le admiră şi preţuieşte.

Drama mea viitoare mireasă, nu vreau să crezi că o viaţă alături de mine este monotonă când revenim la castelul familiei mele. Avem internet, cablu tv, sistem audio performant, sală de bal şi bucătari minunaţi. Grădina te aşteaptă să o pregăteşti cum vrei tu, cu toate florile din lume. Dar tare m-aş bucura dacă ai alege o rochie de mireasă în motive populare, făcută manual la noi în ţară, de vreo băbuţă ce are darul poveştilor cusute în haine.

Articol scris pentru Spring Super Blog 2016

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Când 4D-ul îți schimbă lumea

lun mart. 7 , 2016
În viaţa unei gravide, ecografiile sunt momentele când vede că burtica nu îi creşte de la multă mâncare, ci are un sufleţel care creşte şi vrea să te cunoască şi pe tine, din interior la exterior. Dar ce faci când ai două suflețele în burtică? Păi în primul rând, îţi […]
%d blogeri au apreciat: