Violeta şi cutiuţele personalizate

     Mai ţineţi minte cuferele bunicii? Dar cutia cu bijuterii a mamei? Frumos lucrate şi păstrate cu mare drag. În ele adunau nu numai bijuterii de valoare ci şi amintiri de o viaţă.  În interviul de azi, vă prezint o creatoare de cutiuţe personalizate.

-Bună Violeta, te rog să te prezinţi. 16111257_1338488489545220_776965887_n

 -Aceasta sunt eu, Logofătu Violeta şi am 34 de ani. Până anul trecut îmi place să spun că aveam un job de bărbat la Sc Kaufland Romania SCS, dar Dumnezeu a fost darnic cu mine şi mi-a oferit pe 20.11.2015 fiinţa care mi-a schimbat viaţa.

-Care este cea mai mare realizare a ta?

16128400_1338501856210550_405384926_n-Fetiţa este comoara sufletului meu şi după ea pagina de facebook ce se numeşte Atelierul Găbiţei. Nu vreau să îi spun atunci când va fi mare că puteam să fac atâtea dar de când a apărut ea m-am dedicat ei şi am uitat de altceva. Vreau să fie mândră de ce am realizat eu şi să ştie că ea nu a reprezentat un impediment în calea fericirii mele.

-De cât timp lucrezi de acasă?

-De puţin timp. Am început pe 01.12.2016 şi nu mă gândeam că poate să îmi placă. Înainte de asta ţipam, fumam 1 pachet de ţigări pe zi şi consumam 2 L de suc Pepsi. De când m-am apucat, nu pot să spun că am renunţat, dar pot să spun că le-am rărit.

-Să înţeleg că această activitate este şi terapeutică. Ai putea să ne povesteşti o întâmplare legată de o comandă?

– Cea mai amuzantă poveste? Ei bine, cred că este o comandă de două cutiuţe pentru două gemene. Cutiile trebuiau să fie identice. Dacă puneam o stea pe una, trebuia să fie la fel şi pe cealaltă. Fiind identice una se numeşte Eva şi cealaltă Bianca. Aici mi-a dat cu virgulă, pentru că la aspect, cutiuţele nu au mai fost identice.

– Cât timp aloci unei cutiuţe?

– Cam 2 zile. Cel mai mult am lucrat 3 zile la o cutiuţă.

– Ai studii în domeniu sau este doar pasiune?

– În pictură nu am pregătire. De meserie sunt analist teritorial. Anul trecut am terminat Masterul în Managementul Sistemelor Logistice. M-am înscris singură şi am terminat două.: P Când am terminat cursurile, născusem.

– Aş vrea să ne arăţi şi nouă câteva creaţii ale tale.

– Sigur. Vă arăt câteva poze:

-Sunt foarte frumoase. Ai un talent deosebit. Noi îţi urăm spor la treabă şi cât mai multe zâmbete din partea Găbiţei.

Acesta este al II-lea interviu cu o mamă WAHM.

WAHM Romania este un ONG dedicat mămicilor.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un fotograf numit Marius

Dum ian. 22 , 2017
     Sunt însărcinată cu gemeni. Mă mişc greu iar în mare parte stau mai mult în camera copiilor. Îmi imaginez că sunt deja aici şi eu îi iau pe rând în brate şi îi sărut pe fruntea lor mică. Astăzi mi-a adus soţul albumul de poze cu bebelul Ioanei, […]
%d blogeri au apreciat: