Vine ediția aniversară SuperBlog de 10 ani

ordinesaudezordine.com

     Faptul că vine toamna nu mai este o surpriză. Nici că începe SuperBlog pe 1 septembrie. Surpriza este încăpăţânarea mea de a participa de vreo 3 ani încoace, deşi am câştigat numai două premii şi un tricou per total.

     Şi în acest an îmi propun nervi de oţel, atitudine feng-șuită şi un zen de zile mari. Dar pun pariu că totul va fi asezonat cu strigăte de mami şi maaaamiiiiiiiiiiiiiii. Sper să nu trag mâţa de coadă efectiv când îmi pică un 49 sau să mă dau cu capul de pereţi taman acum când îmi refac dantura firavă.

     Dacă mă vor ţine pantalonii, în octombrie voi fi iar juriu într-un proiect de tip start-up organizat de o asociaţie de mămici ce lucrează de acasă. Asta aşa ca să mă laud că sunt mămică şi că îmi dau silinţa să lucrez de acasă  😀

Şi SuperBlog se încăpăţânează să meargă mai departe. Anul acesta împlineşte numa 10 anişori. Nu ştiu de ce am senzaţia că la finalul probelor ne aşteaptă cu sufletul la gură fie un producător consacrat de calmante, fie o salvare xxl ce ne transportă comod către noua noastră cazare de la Socola/Bălăceanca/Bagdasar… 😛 cu specificaţia de a ne readuce împreună la gală.

     Apropos de gală, tanti Claudia ţine totul secret şi vrea să facem infract de inimă dreaptă când site-ul va fi on şi up-datat şi ferecat.
Sper să nu avem jurizări şucare şi nici pișcotari fără pişcoturi. Să fie paaaaaaaaaaaaaaceeeeeeeeeeeee am zis 😀

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

4 comentarii

 1. Don De Da'Vais spune:

  Hai că mi-ai rupt capul, ”pace”?
  Super, dar mi-e că va fi război, unul dulce, dus cu nervii din dotare…
  Mult succes, Ordine, Dezordine…

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Da, vreau paceeeeee :p

 2. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani, Georgiana! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin! PS. Ne revedem la Gala, da?

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Mulțumesc și sport la treabă tuturor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: