carne angus premium

Unde găsim carne de vită angus potrivită pentru meniurile copiilor?

Salutare,

Aici gurmand desăvârșit. Ador carnea de vită, dar bine, bine gătită. Tot căutând rețete pentru a diversifica meniul familiei am dat de blogul premiumangus.ro. Vădit curioasă de acest tip de carne, numit angus, am căutat mai multe informații pe site, direct la categoria de produse iar ceea ce am găsit a fost minunat: 25 de tipuri de carne de vită și produse de carmangerie și anume:

T-bone, Antricot cu os, Antricot fără os, Cowboy, Tomahawk, Mușchi, Mușchi capete, Vrăbioară, Chiulotă, Capac, Fricandou, Rasol alb, Nucă, Rasol cu os, Rasol nemţesc fără os, Bavetă (Flanksteak), Brisket, Ceafă, Spată, Coaste (Beef ribs), Spare ribs, Burger (100% Angus), Carne tocată (100% Angus), Gulaș, CVL – fresh

Zău dacă unele dintre ele îmi sună cunoscut, parcă ar fi cuvinte de la ora de engleză. Însă altele sună a viitoare mâncare delicioasă.

Ceea ce este de apreciat pe acest site este faptul că are un shop ce îți permite să îți setezi pachetul tău personalizat cu carne angus, dar și să cumperi pachete predefinite, precum cel numit KID PACK. Este efectiv motivul pentru care am ajuns pe site, meniu diversificat pentru copii.

pachet carne copii

Pachetul KID PACK conține câte 1 kg de CAPAC, FRICANDOU și CHIULOTĂ.
Aceste 3 piese sunt cu un grad scăzut de grăsime și se pot găti prin fierbere, coacere la cuptor sau simplu pe grill, în cazul chiulotei. Pachetul cu 3 kilograme de carne angus pentru meniuri de copii cred că sunt suficiente pentru 5 preparate culinare pentru o familie de 4 persoane. Sau cine știe, în funcție de obiceiul alimentar sau eventuala recomandare de la medic sau nutriționist aceste 3 kilograme de carne de vită pot ajunge pentru mai multe preparate.

Personal prefer supa pe vită, supa cu găluști și cărniță de vită, grătar, chiftele sau cârnați. Ador să văd niște fidea umflată în castron, dar nu refuz nici varianta străineză de noodles, atât timp cât nu are vestitul sos de soia.

Revenind la mine, la gurmanda de mine, nu pot să ignor restul pieselor de carne din shopul premiumangus.ro. Deși pentru mine carnea se împarte în carne macră, carne tocată, carne grasă, coaste și oase, mă minunez de fiecare denumire din shop și mă gândesc oare la ce preparat anume se potrivește mai bine fiecare piesă din următoarea listă:

T-bone, Antricot cu os, Antricot fara os, Cowboy, Tomahawk, Mușchi, Mușchi capete, Vrăbioară, Chiulotă, Capac, Fricandou, Rasol alb, Nucă, Rasol cu os, Rasol nemtesc fără os, Bavetă (Flanksteak), Brisket, Ceafă, Spată, Coaste (Beef ribs), Spare ribs, Burger (100% Angus), Carne tocată (100% Angus), Gulaș, CVL – fresh

Felul cum sunt aranjate în shop îți dau posibilitatea să îți creezi un coș de cumpărături interesant, bazat pe multiplu de 1 kg de piesă angus.

carne de vita


Eu când dau de bine mă gândesc și la alții și încerc să le dau și altora. Ei bine, la capitolul carne de vită premium angus pot să fac ceva și mai frumos: pot să ofer un card cadou ce cuprinde 13 variante de pachete angus, cu o valoare între 135 și 567 lei.

card cadou carne

Dacă v-am trezit interesul pentru acest magazin puteți să îl vizitați în Sibiu, Strada Octavian Goga nr. 1, de unde vă puteți ridica și comenzile cu o reducere de 10%. În restul țării se livrează în mașini și cutii adecvate produsului.

contact premiumangus

Acum vă întreb și pe voi, ce meniuri de familie cu copii mici preparați voi cu ajutorul cărniței de vită?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: