Un Super Spring începe

      Deşi am promis să stau cuminte, buricele degetelor mă mănâncă rău. Unii ar spune că am pierdut startul. Timp de recuperat aş avea, dar consider că nu ar fi bine pentru mine să mă grăbesc.

     Dacă nu aţi înţeles la ce fac referire, atunci să vă explic: a început Spring SuperBlog 2017. Deşi prima probă s-a anunţat pe data de 1 Martie, am decis să mă înscriu mai târziu doar pentru probele de imaginaţie. Îmi doresc să fiu creativă, o povestitoare de întâmplări hazlii. Proba 2 este cea care mi-a trezit interesul, motiv pentru care îmi anunţ participarea la concurs, dar nu pentru toate probele.

Doresc un Super Spring interesant tuturor participanţilor la Spring SuperBlog

d2d97-macheta_pasaj.jpg

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sarcina Doamnei Brânzică

lun mart. 6 , 2017
     Doamna Brânzică este însărcinată. Aş putea spune de două ori însărcinată. Prima ei sarcină este să facă în făbricuţa ei o brânză specială, albă şi cremoasă pentru toţi fanii brânză. Cu alte cuvinte, cea mai pufoasă brânză. A doua sarcină a Doamnei Brânzică se afla chiar în burtica-cutiuţă. […]
%d blogeri au apreciat: