centru de excelenta

Twinklestar- cursuri de limba engleză online finalizate cu examen Cambridge

Cunoașterea unei limbi străine este un beneficiu, indiferent despre ce limbă vorbim. Dacă este una dintre cele de circulație internațională, este și mai bine.

Salutare,

Astăzi voi scrie despre cursuri de limbă engleză. Promit să nu fie o recomandare de cursuri de tipul stai în bancă ca la școală. Sunt sigură că de astfel de cursuri sunteți sătui. Sunt sigură că o mare parte din cursurile online sunt tot așa, ceea ce face ca dorința de a învăța se diminuează.

Se știe că cel mai bine și mai repede înveți o limbă străină când ești înconjurat de nativi, de activități ce presupune folosirea curentă a limbii străine la care facem referire. Iar un exemplu concludent este folosirea tehnologiei.

Mai toate prospectele sunt în limba engleză sau germană. Mai toate sistemele de operare sunt în engleză sau germană.

Se știe iarăși că învățarea prin joacă este cea mai recomandată, indiferent de momentul în viață când te apuci de învățat ceva. Dar, dacă ai ceva cunoștințe, este bine să ți se facă o evaluare pentru a nu pierde interesul cu reluarea informațiilor de bază.

Propunerea mea de astăzi vizează Twinklestar, locul unde găsiți și cursuri de engleză .

Îi găsiți în primă fază pe online, locul unde puteți activa 100% online în cursurile care vă interesează sau puteți participa la forme hibride. Grupele de cursanți nu depășesc 15 persoane iar la final de curs puteți să susțineți examene Cambridge.

Dacă ar fi să o luăm cu începutul, aș spune că Twinklestar oferă:

1.4 niveluri de cursuri pentru copii, și anume:
A.PRE-YLE Curs de limba engleză, nivel începător, pentru copii mici (preșcolari). Vârsta: 3 – 7 ani
B.YLE Starters destinat celor care deja au un bagaj minim de cunoștințe de vocabular și știu literele de tipar. Vârsta: 6 – 9 ani
C.YLE Movers destinat celor care deja au susținut examenul YLE Starters sau celor care deja știu să scrie și să citească propoziții scurte în limba engleză.Vârsta: 8 – 11 ani
D.YLE Flyers destinat celor care deja au susținut examenul YLE Movers (de preferat) sau celor care deja știu să scrie și să citească texte de dimensiuni medii și lungi și care, la nivel conversațional, sunt capabili să analizeze imagini și să vorbească liber despre ele în propoziții fără greșeli gramaticale importante. Vârsta: 10 – 12 ani

2… Găsiți alte 4 nivele pentru adolescenți:

A.KET destinat pre-adolescenților care (de preferat) deja au susținut examenul YLE Flyers sau celor care deja știu să scrie și să citească texte de dimensiuni lungi, iar la nivel conversațional pot analiza imagini și vorbi liber despre ele, în propoziții fără greșeli gramaticale importante. Vârsta: 11 – 14 ani

B.PET destinat celor care (de preferat) deja au susținut examenul KET și care doresc să își dezvolte abilitățile lingvistice necesare în situații caracteristice vieții sociale și profesionale, într-un mediu de limbă engleză. Vârsta: 11 – 16 ani

C.FCE destinat cursanților de nivel post-intermediar, la finalul căruia vor dobândi competențe lingvistice complete. Certificarea oferită̆ de examenul FCE echivalează nivelul B2 pe scara CEFR (nivel echivalat la Bacalaureat), fiind deosebit de utilă celor care vor să studieze în străinătate, intenționează să obțină o slujbă într-o țară anglofonă sau într-o organizație multinațională. Vârsta: 14 – 18 ani

D.CAE destinat celor care au un nivel ridicat de stăpânire a limbii engleze și care intenționează să își dezvolte cunoștințele și fluența exprimării, în vederea susținerii examenului Cambridge Advanced English, echivalentul C1 pe scara CEFR. Cursul implică exerciții intensive, menite să pregătească cursanții pentru cel mai cunoscut și recunoscut examen de limbă engleză. Vârsta: 15 – 20 ani

3 .Cursuri de engleză pentru adulți

4.Cursuri de engleză de nivel începător, mediu şi avansat pentru companii, cursuri pentru firmele din Iaşi, Botoşani şi Piatra Neamţ.

De precizat faptul că toată lumea, de la mic, la mare vor da o testare inițială pentru a se stabili corect nivelul de încadrare la cursurile de engleză.

pretestare

Chiar dacă nu se va putea merge fizic la cursurile de limba engleză, nici varianta online nu este de neglijat. Asta și pentru că oferă lejeritate de a fi făcute fix din locul în care te afli. Singura rugăminte ar fi să îți găsești un loc cât de cât liniștit și o masă pentru scris.

Tehnologia lumii moderne ajută oamenii ce doresc să se dezvolte sau să își completeze educația. O conexiune la internet ajută oamenii blocați în țări străine din varii motive. Un calculator este obiectul ce ne adună și ne împarte informații aflate dincolo de ecran, precum cursuri de limbă engleză.

profesori de englleza

Cum ar fi să te simți rău și să fi nevoit să pleci în locația X pentru cursul de limbă engleză? Dar să fi plecat la țară, în dosul civilizației și să nu poți participa la curs? Unde mai pui că nu ți se cere ținută obligatorie iar o pijama nu te împiedică să participi la curs.

Pentru mai multe informații nu ezitați să apelați la Twinklestar.ro

contact cursuri

Pentru cursurile fizice puteți să vă prezentați în locațiile din Iași, Botoșani sau Piatră Neamț. Vă încurajez să vizitați și pagina de Facebook Twinklestar pentru a vedea activitatea extra predare.

extra evenimente

Veți găsi concursuri și momente din viața profesorilor de limbă engleză. Veți vedea creativitate și energie tinerească, ceea ce este un plus față de metoda clasică de predare în școală.

interesant

Tu cum ai prefera să faci cursurile de engleză, fizic sau online? De ce?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: