gutuie

Tu şti ce sunt sistemele de prezentare?

Deşi sună pompos titlul meu, în realitate nu este. Sistemele de prezentare sunt totalitatea produselor pe care le foloseşti pentru a arăta/prezenta ceva.

Deşi poate unele au denumiri străine, utilitatea lor o ştim sau o înţelegem imediat.

Am ales să scriu acest articol pentru că m-am decis să îmi deschid un PFA. Asta aşa, pentru că am “pierdut” o colaborare pentru că nu aveam acte. Haideţi să purcedem la prezentat câteva obiecte ce sunt necesare într-un birou.

Am făcut selecţia mai mult pe tipul vizual, pentru că aşa funcţionez eu. Memorie fotografică, notiţe vizuale, panou de lucru, culori de evidenţiat.

Pentru că întotdeauna este bine să pleci de la zero cu tot, am spus că îmi voi amenaja un birou fie acasă, fie într-un spaţiu închiriat. Poate o garsonieră.

Voi începe cu flipchart. Produsul l-am văzut prima dată la sediul Avon când m-am înscris ca reprezentant. Aveam 17 ani şi mi se părea ceva tare de tot. Vedeam acea coală mare de hârtie pe care se notau vânzări, planuri şi premii.FLIPCHART TIP TREPIED

Utilitatea de început a unui flipchart în biroul meu ar fi de schematizare. De a nota necesarul, apoi de a nota primele acţiuni în scopul activităţii PFA-ului. Alegeţi un flipchart potrivit înălţimii dumneavoastră sau alegeţi un model reglabil.

A doua alegere va fi biroul iar alegerea cu numărul 3 un scaun. Dar aceste două produse nu intră în categoria sistemelor de prezentare, aşa că voi trece la produsul cu numărul doi din această categorie.

Kitul. Este pentru prima dată când văd un astfel de kit de birotică şi igienă. Da, igienă   😛 Produsul a fost creat odată cu această perioadă complicată. Toate produsele din el sunt utile. Până şi mama ei de hârtie igienică.

kit papetarie

Eu mereu uit să o comandă pentru acasă şi ajung să dau fuga la cel mă apropiat magazin pentru 2-3 role până dau comandă de un bax.

Kit-ul are 15 produse diferite şi bonus o pungă de cafea. Se putea mai bine? Cel mai mult mă încântă tabla albă magnetică. Dar, să vă enumăr şi restul produselor din kit-ul de 15 produse.

Agrafe colorate, biblioraft A4, blocnotes cu spirală, capse, creion mecanic, folie protecţie documente, hârtie albă copiator, hârtie igienică, marker, pix, rolă prosop de hârtie, şerveţele cutie, set capsator şi textmarker. Practic şi econom. Cu cafeaua bonus merge şi o cafetieră cu două ceşti. Nu?   😛

Ultimul obiect din categoria sistemelor de prezentare la birou este panoul de afişaj din plută.

panou afisaj pluta

Veţi spune că am şi tablă magnetică, dar nu este suficient. Acest panou este bun pentru că poţi să înfigi cheţii în el. O factură urgent de plătit, poza unei destinaţii de vis sau o citaţie ciudată.

Pot să continui cu vreo 2-3 plante de birou şi cu pereţii coloraţi. Nu vreau alb.

Produsele enumerate mai sus fac parte din produsele de prezentare pentru început. Însă, cu cât se dezvoltă afacerea, personalul şi scopul activităţii, pot să investesc în ecusoane, protecţii carduri de acces şi legitimaţii. Nu voi uita suporturile pentru pliante, broşuri şi reviste. Însă, pentru început mă opresc aici să admir ce am scris. Curând încep numărătoarea inversă până la prea necesara (nu neapărat PFA) formă legală de lucru.

Dacă vă doriți și voi aceste produse le găsiți detaliate și pe pagina lor de Facebook.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!