Tu când oferi broşe în formă de inimă?

Deși trăim în era consumatorismului, uneori nu știu dacă obligaţiile sunt transformate în tradiții sau tradițiile în obligații.

Acum începe luna februarie. 14 și 24.

Imediat ajunge și 1 martie urmat de al lui 8 martie frăţior.

Cu riscul de a cumpăra pentru aceleași persoane cadouri pentru cele 4 date calendaristice de mai sus, cumpăraţi ţinând cont de tradiție sau mergeți pe mâna comerciantului?

Adică vă bazaţi cumpărăturile pe inimioare, culoarea roșu și gesturi grețos de romantice în luna februarie? În martie tronează buchetul de flori și simboluri străvechi reprezentate modern? Sau mergeți pe ceva la mijloc, ceva ce aduce a ceva din dragoste și culorile florilor?

Luați broşele în considerare pentru toate cele 4 date calendaristice?

Chiar dacă vă limitaţi la cele din lună martie când mai toate doamnele și domnișoarele primesc și poartă cel puțin o broșă, acest cadou făcut nu poate da greș. Și cine știe, poate „riscă” să fie plăcut și purtat mai mult de luna martie.

Pentru acești bărbați ce fraternizează cu broșele în luna februarie și martie scriu acest articol.

Propun broșe în formă de inimă atât pentru sărbătoarea dragostei, cât și pentru luna mărțișorului. Broşe suflate cu aur alb sau galben. Brioşe cu cristale Swarovski. La finalul articolului vă dau și datele site-ului unde le găsiți. Cine știe, poate găsiți și alte posibile cadouri ce nu au legătura cu 14 și 24 februarie sau 1 și 8 martie.

Țin să precizez că produsele ce urmează să le postez sunt suflate cu aur alb sau galben iar cristalele sunt Swarovski. Spun asta pentru a nu se crede că aceste broşe sunt din aur alb sau galben. Posibil prețul să inducă în eroare pe unii dintre voi. Menționând acestea, încep să vă arăt cele 3 broşe selectate.

Acest model mi se pare cel mai elegant dintre cele selectate pentru acest articol.

Este placată cu aur de 18k. Are o lungime de 3,5 cm și o lăţime de 3 cm.

Acest model este pe atât de simplu, pe atât de elegant prin terminația cu perlă în partea de jos.

Este placată cu aur alb de 18k. Ca dimensiuni are lungime 4 cm și lățime 3 cm.

Acest model este mai complex. Aproape jumate de inimă este „tivită” cu mici cristale Swarovski iar alte cristate de mărime mai mare sunt poziționate în centrul inimii.

Broșa este placată cu aur alb de 18k. Are ca dimensiuni 4,2 cm lungime și 4 cm lățime.

Pentru alte cadouri inedite vă pot propune categoria de Geode, dar și Minerale, Roci, Fosile unde găsiți alte inimi impresionante de oferit.

Site-ul unde se găsesc aceste recomandări de cadouri se numește minier.ro și își are sediul în Iaşi.

vanzari@minier.ro
0332 401 145

Ca un fapt divers, geoda din Maroc postată pe acest site este minunată. Deşi este albă, este întruchiparea purităţii şi simplităţii.

În spatele geodelor din Maroc sunt poveşti frumoase. Cel puţin ale mele au 🙂

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rapoartele GRATUITE despre firme pot fi calitative?

vin feb. 5 , 2021
Dacă se merge pe principiul primim pentru că este GRATUIT, se poate greși. În lumea firmelor anul 2020 a fost ciudat. Dacă ţi-aş spune că totuşi falimente, insolvenţe şi suspendări au fost mai puţine decât în anul 2019 mă crezi? Dar dacă spun că trendul din ultimii 7 ani este […]
%d blogeri au apreciat: