Trendy Beauty Box C12

Trendy Beauty Box by Avon România

 

     A început Campania 12 Avon şi odată cu aceasta a apărut şi Beauty Box-ul cu numărul 2 în România. Despre Summer Beauty Box am scris în acest articol. Kit-ul din Campania 12 este plin de produse de machiaj.

mini apa de parfum far away rebel parte din trendy beauty boxDin 7 produse cât cuprinde acest kit, numai unul este din gama de parfumerie şi anume Mini Apa de Parfum Far Away Rebel (1). Acesta are 10 ml, este cu atomizor şi vine ambalat în cutiuţa lui micuţă şi drăguţă.
Aroma îndrăzneaţă şi cuceritoare se deschide cu acorduri de lichior catifelat de coacăze, ce aduce o savoare dulce, completată de prospeţimea florilor de portocal şi senzualitatea iasomiei pe o bază de ciocolată şi caramel sărat.
În notele de vârf, parfumul se prezintă cu arome de lichior de coacăze, fructe roşii şi prună.
După un timp, notele de mijloc îşi fac simţită prezenţa prin arome de flori de portocal, lăcrămioare, iasomie şi Sambac.
Note de bază ale parfumului sunt cele de patchouli, ciocolată şi caramea sărată şi ambră.
Parfumul face parte din categoria oriental – florală. Îl găsiţi în catalogul campaniei 12 la preţul de 12.99 lei. Lansarea oficială a parfumului va fi în Campania 13.

Creion de ochi Brilliant amethyst parte din Trendy Beauty Box2. Creion contur strălucitor pentru ochi True Colours Diamonds, nuanţa Brilliant Amethyst este produsul cu numărul 2 din kit. Acesta are 0,28 gr. Este retractabil şi persistent. Conturează bine şi clar ochii. Are o formulă uşoară şi aplicare precisă. Are un efect strălucitor de lungă durată. Se folosește de-a lungul liniei genelor, pornind de la colţul interior al ochiului, spre exterior. Îl găsiţi la preţul de 8.99 lei în catalogul Campaniei 12 numai dacă mai comandaţi cel puţin un alt produs.

 

baton iluminator parte din Trendy beauty box3. Baton iluminator Mark Finishing FX, nuanţa Candlelight cu un efect natural de conturare.
În machiaj conturarea face diferenţa! Ca mod de folosire se aplică batonul iluminator pe zonele principale ale feţei: pomeţi, puntea nasului, sub şi deasupra sprâncenelor, bărbie şi arcul lui Cupidon. Se tapotează cu degetele pentru un finisaj natural, perfect! Produsul are 8 gr. Îl găsiţi la preţul de 25.99 lei în catalogul Campaniei  12.

 

kissy face parte din Trendy beauty box     4. Ruj lichid Mark, cu aspect mat, în nuanţa Kissy Face. Produsul are 3,6 gr.
Rujul este perfect pentru buze catifelate. Culoarea rezistentă, denotă buze irezistibile. Rezistă ore întregi fără senzaţia de uscare.  Formula sa lichidă este revoluţionară. Conţine primer gel ce oferă hidratare şi persistentă, acoperire completă şi culoare intensă. Pigmenţi sai sunt puternici şi oferă culoare şi precizie la aplicare. Nu se întinde. Peria sa are formă de diamant pentru o definire perfectă. Îl găsiţi la preţul de 21.99 lei în catalogul Campaniei 12.

5. Lac de unghii Pro+ Nail, în nuanţa Froasted Peach. Produsul are 10 ml.

Froasted peach parte din Trendy beauty box

big&false lash parte din Trendy beauty box6. Mascara pentru volum Big& False Lash nuanţa Black. Produsul are 10 ml.
Acest produs oferă volum și densitate dând efect de gene false. Aproximativ 1000 de fibre se află în rimelul ce îmbracă fiecare geană în parte. Peria ajunge la rădăcina genelor, pentru a le acoperi cu volum. Formula cu 1000 de fibre de diferite dimensiuni şi forme se aliniază perfect cu genele pentru un volum complet şi un aspect neted, oferind efect de gene false. Formula nu încarcă şi asigură efect de lungă durată. Testat oftalmologic, hipoalergenic şi potrivit pentru ochii sensibili sau persoanelor purtătoare de lentile de contact.
Ca mod de folosire răsuciţi uşor peria înainte şi înapoi în sticlă pentru a ridica o cantitate dorită de rimel. Aplicaţi pe genele superioare şi inferioare, mişcând peria înainte şi înapoi, acoperind de la rădăcină până la vârfuri.

deep brown parte din Trendy beauty box 

 

7. Creion contur pentru sprâncene Perfect Brow Sculping, nuanţa Deep Brown. Produsul are 0.28 gr.
Creionul are vârful ascuţit ce conturează perfect forma sprâncenelor. Baza sa lată umple golurile din sprâncene. Formula persistentă se aplică uşor.

 

 

 

Ce este avantajos cu acest Trendy Beauty Box?

  • Cele 7 produse ce compun Trendy Beauty Box-ul costă cu 20% mai puţin faţă de preţul produselor achiziţionate individual. Un preţ per produs din Box ar fi 13,57 lei.
  • Produsele vin direct ambalate într-o cutie elegantă, prevăzută cu închidere magnetică.
  • Beneficiezi de 3 produse noi.

     Ca toate ofertele frumoase, şi acesta este în stoc limitat. Dacă eşti interesat de acest Trendy Beauty Box dar şi de alte produse, nu ezita să mă contactezi pentru o ofertă personalizată.

Aici poți accesa broșura interactivă.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: