Trend Affair- magazinul noilor designeri de încălțăminte

Stau cu săgeţica cursorului pe butonul de “trimite comanda”. Mai iau încă odată site-ul la puricat, ca nu cumva să fi pierdut ceva încălţări de preţ. Trend Affair (magazinul online unde sunt pe cale să trimit o comandă) este o adevărată cutie cu bijuterii, dar plină cu sandale de acesta dată.


Magazinul este o oază pentru noii designer în domeniu ce folosesc texturi variate în culori vibrante. Cu o gamă de produse din lumea modei internaţionale, Trend Affair alege în mod special produse italiene, spaniole şi braziliene. În funcţie de sezon magazinul propune stiluri şi articole de încălţăminte diferite. Pentru mine “diferit” începe cu luna iulie.

Nu ştiu de ce pentru mine vara a început pe 1 iulie, adică ieri. Deşi afară este cald de ceva vreme, pentru mine vara este luna lui iulie, luna când hainele de dimensiuni cât mai mici şi mai vaporoase mă îndeamnă să port încălţări colorate, accesorii sclipitoare şi parfumuri electrizante. Luna când mersul la plajă parcă cere ceva extravagant. Luna când sunt adunate cele mai multe petreceri şi evenimente din an. Luna când 3 perechi de sandale nu sunt suficiente. De aceea încă mai ezit în a trimite o comandă. Încă mai fac conexiuni în cap cu ţinutele alese pentru cele 9 evenimente iulieștiene. 10 dacă pun la socoteală şi ziua mea de naştere… Dar încă nu o pun, încă sper să mai ajung la malul mării şi să fug în picioarele goale printre valuri.

Apropos de picioarele goale. Uneori, îmi plac atât de mult anumiţi pantofi sau anumite sandale încât îmi vine să le port numai pe ele şi atât. Dar cum sunt conştientă că lumea întreagă nu ar aprecia ideea de a purta numai o pereche de încălţări în picioare mă rezum a le purta numai in intimitatea casei.

sandale multicolore cu model impletit

 

Mă şi văd în sandalele multicolore cu model împletit ce le am în coşul de cumpărături. Sunt atât de colorate încât am impresia că voi purta mici panglici de curcubeu peste tălpile mele iar tocul de 9 cm mă va ajuta să fiu puţin “cu capul în nori”, acolo unde soarele menţine voia bună.

 

 

 

 

sandale cu pietre colorate

Pentru momentele preţioase, perechea de sandale de la Trend Affair cu pietricele îmi pare alegerea potrivită. Sunt sandale de damă, de culoare auriu şi cipria cu închidere reglabilă cu cataramă.
Pe partea din faţă este aplicată o floare cam măricică din pietre colorate ce reflectă frumos lumina soarelui. Modelul merge la evenimente de gală, dar şi la o ţinută elegantă ce are în componenţă fustă sau rochie. Tocul pătrat este acoperit de saten. Are 8 cm şi este suficient de înalt şi de confortabil pentru a purta sandalele o perioadă destul de mare de timp.

papuci din saten

Pentru perechea cu numărul trei din coşul meu de cumpărături m-am gândit la o seară exclusivistă, tematică, senzuală chiar. Ei bine nici măcar nu ştiu dacă aş vrea să ies din casă cu ei sau îi voi purta pe o plajă ascunsă dintr-un resort cu vedere la apa albastră şi cu miros sărat. Un şal de masate mi-ar fi suficient să îmi acopăr corpul bronzat armonios. Un şal în tonuri de cipria precum papucii din piele şi satin găsiţi pe site-ul trendaffair.ro. Un şal ce alunecă uşor pe umeri şi talie când apusul îşi face simţit prezenţa iar lumina difuză ţine loc de acoperământ corpului.

 

Ţi, ţi, țiiiiiiiiiiiiiiii… ce naiba se întâmplă? Ai mă… am adormit cu capul pe tastatură… Opa, uite un magazin de încălţăminte. Oare ce voi găsi în el?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ceasurile, numai bune de oferit cadou

vin iul. 12 , 2019
Când eram elevă îmi plăcea începutul de an şcolar pentru că reprezenta un fel de primăvară pentru mine. Aveam haine noi, rechizite noi, ghiozdan nou şi ceas nou. Deşi îmi cumpăram câte un ceas la fiecare început de an, acesta nu reuşea să mă ţină până la finalul anului şcolar. […]
%d blogeri au apreciat: