Testare produse Avon True Nutra Effects Miracle Glow

     Faptul că sunt uneori aleasă să particip la campanii de testare produse nu mai este un secret. Fiecare selecţie este un motiv de bucurie. În general primesc produse pe care nu le-am mai folosit.

     După sosirea coletului începe efectiv munca. Da ESTE O MUNCĂ să îndeplineşti corect cerinţele campaniei de testare. Nu sunt grele cerinţele iar cu timpul descoperi anumiţi paşi identici, dar produse diferite. Este important să foloseşti şi produsele corect, de aceea este necesar să citeşti instrucţiunile lor, să le înţelegi şi să îţi dai seama destul de repede dacă ţi se potrivesc sau nu.

     În cazul în care apar diverse reacţii este bine să anunţi organizatorii campaniei în timp util.

     Revenind la ultima campania de testare produse, vă pot spune că acestea au fost din categoria produselor dermato cosmetice de la Avon Cosmetic. Acesta este kit-ul.
.

Kit testare produse Avon Miracle Glow

     În el am găsit ghidul cu recomandările şi cerinţele campaniei de testare, 10 cataloage Avon de campania 10, 10 pliante cu informaţii dermato cosmetice, 10 mostre ale cremei de faţă Avon True Nutra Effects Miracle Glow, Uleiul de curăţate Avon True Nutra Effects Miracle Glow, Serul hidratant Avon True Nutra Effects Miracle Glow şi un portfard cu motive marinăreşti. Acum voi lua fiecare produs în parte şi îl voi prezenta cât pot de bine. Voi începe cu portfardul.

Portfardul este format din două părţi de mărimi şi materiale diferite.

     Cel mic se prinde de cel mare printr-un arici. Mesajul de „Drum bun” te îmbie să îl iei cu tine în deplasări. Ambele au sistemul de închidere cu fermoar. Partea mai mică a portfardului mi-a fost confiscată de copii şi folosit pe post de puşculiţă. Cum prind de la tasu bancnote de 1 leu, le pun imediat în el şi spun că pleacă pa după bobo. Partea cu imprimeu colorat marinăresc mi se pare simpatică. Sincer, nu ştiu în ce colţ al casei este pitit de către copii, dar intenţionez să îl recuperez.

Catalogul campaniei 10 a fost plin de oferte.

catalogul campanie 10 cu oferta la produsele Miracle Glow

     Valabilitatea unui catalog Avon în România este de 21 de zile. Perioada de valabilitate a Campaniei 10 a fost 5.07. – 25.07.2018.

Mostra de cremă de faţă Miracle Glow este fabricată în Polonia.

mostra crema de fata Miracle Glow

     Are un termen de valabilitate de 36 de luni şi aproximativ 3 ml de conţinut. Produsul nu are parabeni, ftalaţi sau coloranţi. Este testat alergologic şi este adecvat pentru pielea sensibilă.

     Pliantul cu informaţii dermato cosmetice conţine recomandări avizate de doamna doctor Ioana Simian, medic dermatolog şi specialist Avon România.

.
pliant campanie Miracle glow     În acest mic pliant doamna doctor ne spune că nu există un prag de vârstă de la care să începem să folosim o cremă de faţă. Este recomandat să folosim dimineaţa o cremă hidratantă cu factor de protecţie solară iar seara o cremă de tip îngrijire specială în funcţie de ten, vârstă şi problemele acestuia. De asemenea, se pot adăuga în îngrijire un ulei de îngrijire, un ser sau măşti şi tratamente folosite adecvat şi constant.

Serul hidratant Avon True Nutra Effects Miracle Glow are 30 de ml.

ser hidratant Miracel Glow

     Acest produs vine însoţit de instrucţiuni de folosire. Avem un avertisment şi pe eticheta produsului precum că acest ser este NUMAI PENTRU UZ EXTERN. Acest elixir regenerator este cu uleiuri preţioase, are o absorbţie rapidă şi o formulă non-grasă. Conţine 5 uleiuri preţioase şi vitamina E:

• hrăneşte pielea în profunzime

• redă aspectul ferm şi sănătos al pielii

• redă strălucirea pielii.

     Cum acţionează: datorită celor 5 uleiuri preţioase, cu formule uşoare, elixirul pentru ten este o sursă foarte bogată de nutrienţi, hrănind pielea în profunzime şi redându-i aspectul sănătos şi ferm. Uleiul de Babassu creşte producţia de colagen, uleiul de fructul pasiunii creşte producţia de elastină, uleiul de Marula calmează, uleiul de cafea verde hidratează, iar uleiul din seminţe de in consolidează bariera de protecţie a pielii.

.

Mod de folosire: se recomandă folosirea pe pielea curată sau după aplicarea cremei de faţă, dimineaţa sau seara.

Uleiul de curăţate Avon True Nutra Effects Miracle Glow are recipientul din plastic.

.

ulei curatare Miracle Glow

     Produsul oferă curăţare pentru piele şi demachiere delicată cu o formulă concentrată care se transformă din ulei în lapte demachiant.

Ca mod de folosire se masează o cantitate mică pe pielea uscată, se aplică apă caldă pentru a transforma uleiul în lapte demachiant, apoi se clăteşte cu apă din abundenţă. Uleiul de curăţate Avon True Nutra Effects Miracle Glow va face următoarele pentru tenul tău:
• curată eficient

• îndepărtează orice tip de machiaj

• oferă luminozitate naturală

• nu lasă o senzaţie grasă.

Complex activ pe bază de 5 uleiuri şi anume:

  1. Ulei Babassu-stimuleaza producţia de colagen
  2. Ulei din fructul pasiunii-stimulează producţia de colagen
  3. Ulei de marula-pentru netezire
  4. Ulei de cafea verde-pentru hidratare
  5. Ulei din seminţe de in-pentru îmbunătăţirea barierei de protecţie naturală a pielii.Acest produs este pentru toate tipurile de ten, adecvat pentru cel sensibil. Fără parabeni, ftalaţi sau coloranţi. Testat alergologic.

     Crema de faţă de Avon True Nutra Effects Miracle Glow are 50 de gr şi este ambalată într-un recipient din sticlă, cu capac de plastic şi folie de protecţie. Şi acest produs are instrucţiuni de folosire.

Crema de fata de curatate Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Crema este hrănitoare şi cu ulei încapsulat. Cele 5 uleiuri preţioase sunt încapsulate pentru a oferi un efect puternic la contactul cu pielea și anumeȘ

• hrăneşte pielea

• asigură nivelul necesar de hidratare

• formulă ce se absoarbe cu uşurinţă.

Ca mod de utilizare crema se aplică în fiecare dimineaţă şi seară pe pielea curată.

1 capsulă = 5 uleiuri preţioase

*Ulei Babassu – stimulează producţia de colagen

**Ulei fructul pasiunii – stimulează producţia de elastină

***Ulei marula – oferă netezire

****Ulei din cafea verde – oferă nivelul necesar de hidratare

*****Ulei din seminţe de in – întăreşte bariera de protecţie a tenului.

     Aceste produse le-am folosit până astăzi. Am tras linie şi am analizat efectul lor asupra mea. Am ajuns la concluzia că sunt eu mai sensibilă la senzaţia de ulei pe piele. Acest lucru mi-a creat un oarecare disconfort şi am decis că nu mi se potriveşte această gamă. Nu îmi pare rău că le-am încercat, dar mă simt prost că nu mi se potrivesc.

Voi aţi încercat aceste produse? Aţi avut rezultate bune sau mai puţin bune?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: