Tendinte in manichiura 2017

     Din accesoriile care impodobesc tinutele vedetelor care urca pe podium nu lipsesc acum modelele diversificate de unghii: de la design-uri sofisticate pana la creatii minimaliste cu aer futurist. Ai de ales intre o multime de variante atragatoare, pline de farmec, de culoare sau de mister!

     Noul French cu o tenta de sclipici este o manichiura usor de obtinut, ideala pentru o petrecere, de exemplu. Modelele de unghii cu glitter continua sa faca ravagii printre multe fashioniste, reusind sa convinga pana si femeile care prefera un stil mai sobru sa adauge un pic de stralucire imaginii lor. Asadar, cu toate ca de sarbatorile de iarna, glitter-ul a avut un success enorm, data fiind invazia de unghii care de care mai glam, acesta inca reprezinta o optiune in tendinte. Unghiile mate au si ele parte de glorie, insa nu la fel de mult ca in sezonul trecut.

     Se pare ca unghiile chrome cunosc o traiectorie ascendenta in top-ul manichiurilor care vor fi in voga in 2017. Puteti crea modele de unghii semi-permanente cu gel, folosind o baza si gel colorat sau, cu rezultate la fel de bune, aplicand un top coat pe baza de apa.

     Unghii cu modele geometrice simple, elementele grafice abstracte, cu linii neregulate arata foarte interesant, in timp ce manichiura french este echivalenta cu un look clasic, mereu la moda. Asta nu inseamna insa ca varfurile trebuie neaparat sa fie albe! Aveti la dispozitie o varietate de optiuni de design, insa un aspect minimal poate fi exact elementul cheie pentru a iesi in evidenta. Pentru un design simplu, unii stilisti ne indeamna sa nu combinam mai mult de 4 culori. De asemenea, ideal este sa aveti in kitul de manichiura o pensula nail-art subtire pentru a desena de mana design-ul dorit. Pentru margini curate, puteti lipi banda ca sa nu gresiti conturul. La sfarsit, puteti finisa unghiile in mod obisnuit, cu un top de sigilare nude, incolor.

Lasă un răspuns