Sunt o mami CHIC BIJOUX

     De când sunt mami, bijuteriile au dispărut din ţinuta mea. Fie din grabă, fie din protecţie faţă de cei mici. Sunt atât de atenţi la detalii, încât şi un punctişor colorat dacă îmi pun pe faţă, imediat observă şi încep să râdă sau să apuce punctul. Totuşi, încerc să schimb acest lucru.

    Vara este anotimpul meu preferat. Haine lejere, colorate şi parfumele diafane. Flori agăţate la strasina, bătaie cu apă şi pepene rece. Totuşi, bijuteriile sunt acel ceva ce mă face să fiu CHIC. Să am propria mea amprentă de identificare. Deşi nu am bani de bijuterii unicat, combinaţia ţinutei cu podoabele, reutilizarea lor în alt scop decât pur estetic sau atitudinea cu care le port, pot face diferenţa.

     O caracteristică aparte care mă face să apreciez şi mai mult o bijuterie, este originea ei. Recent am descoperit un band românesc, cu rădăcinile în Cluj. Tot acolo se găseşte şi atelierul ce poate crea bijuterii unicat. Parteneriatul cu Swarovski Austria îi ajută să ducă pasiunea pentru bijuterii la superlativ. Aşa îi place Ioanei să spună. Ioana este un fel de Iridessa, zâna luminii, ce te face pe tine clientul, să îţi alegi acea bijuterie ce te pune în valoare.

     Create cu dragoste şi o deosebită atenţie la detalii, însoţite de un certificat de garanţie şi autenticitate, bijuteriile Chic Bijoux aduc eleganţă în ţinuta ta.

     Răsfoind catalogul actual al brandului, mi-au atras atenţia câteva nestemate. Cel puţin eu aşa le apreciez. 🙂

     Prima, este o brăţară, ce arată prin simplitatea ei tot. Un tot NAŢIONAL. Nu cred că mai are nevoie de descriere. Se asortează la ţinute de la denim la rochii diafane.

bratara.jpg

     Următoarele nestemate m-au atras prin culoarea pietrelor Swarovski. Deşi este un trend să porţi mult negru în ţinute, machiaj sau manichiură, eu aş prefera mai bine un set de bijuteri XIRIS SILVER NIGHT

set_xiris_surub_slvernight

La non-culoarea opusă, se află setul XIRIS CLEAR, ce este suficient de elegant pentru ziua nunții, botez sau un eveniment de gală.

set_xiris_surub_clear.jpg

     Când vreau să ies în evidenţă, pot roşu. Ca şi bijuterie, aş purta ceva micuţ, dar delicat, precum cerceluşii BUTTERFLY RED MAGMA.

1_15.jpg

     O să îmi închei preferinţele tot cu o brăţară, care îmi este simpatică mai mult prin asociere cu trăirile mele. Cât timp am fost însărcinată cu gemenii, mereu am avut impresia că eu sunt acvariul şi ei peştişorii din burtică.

bratara_zodie_pesti_negru.jpg

     Deși am arătat care sunt bijuteriile care îmi plac din catalogul lor actual, primele minunății pe care le-am purtat de la ei sunt acești cercei.

     Dacă vă plac şi vouă bijuteriile româneşti înfrumuseţate cu Cristale Swarovski, nu ezitaţi să vizitaţi site-ul celor de la Chic Bijoux. Puteţi să le spuneţi că sunt recomandaţi de o mămică de gemeni. 🙂

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

9 thoughts on “Sunt o mami CHIC BIJOUX

  1. Nici eu nu mai port bijuterii ca masură de protectie si a mea si a copiilor. Asta mic era in stare sa-mi rupa urechile ca sa-mi scoata cerceii :))))

    1. Eu nu mai pot sa port nici elastic sau clame pentru par. Tot ce este colorat trebuie sa il aiba ei si fac tot posibilul in acest sens. Nu de putine ori ajung sa imi fac un coc si sa il prind cu un pix 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Și piticii au gusturi când vine vorba de lenjerie de pat

Dum iun. 25 , 2017
    Sunt mici, voinici şi pretenţioşi. Deja alegem hăinuţe, jucării şi lenjerie de pat. Da, aţi citit bine, LENJERIE DE PAT. Dacă nu mă credeţi, uitaţi un exemplu:      
%d blogeri au apreciat: