Sunt Cleopatra de Ferentari

Cleopatra, opera realizata de Michelangelo

 

Nu sunt de viţă nobilă, dar mă pot considera o mică Cleopatra în casa mea. De când am descoperit produsele Apidava, aproape în orice pun miere. Încă nu am ajuns să o pun în cafea…
„Dacă nasul Cleopatrei ar fi fost mai scurt, fața lumii ar fi fost alta”, spunea Blaise Pascal despre regina Egiptului.

Recent am primit de la Brander două produse pentru testare. Am fost foarte bucuroasă pentru că vara este anotimpul ce îmi joacă feste neplăcute tenului. Nu reuşesc să găsesc o combinaţie de produse potrivite pentru hidratate şi tratament.

     La partea de tratament intră exfoliere, măştile hrănitoare, produse pentru scoaterea punctelor negre şi loţiuni de curăţate.

     Să spunem că de ceva timp m-am împrietenit cu apa micelara de la A. Mai am prin dulăpiorul cu de toate o mască exfoliantă dar aceasta este destul de agresivă cu tenul, indiferent cât de uşor masez faţa. În concluzie… nu am găsit încă produsele potrivite.

     Pachetul celor de la Apidava a venit numai bine. Am început o serie de ieşiri în aer liber cu copiii. Asta înseamnă timp mai mult de expunere la soare şi la razele UV. Am aplicat „regulamentar” produse specifice protecţiei solare şi un strat gros din crema de față ce încă nu am aruncat-o… din motive de lene, deoarece calităţile ei nu se lipesc de tenul meu. Drept urmare, după câteva ore de fugit după copii în Parcul Herăstrău la Marele Picnic, eu m-am ales cu un ten vizibil sensibilizat.

     Ce am făcut?!

     Masca Cleopatra de la ApidavaSeara, după ce au adormit copiii, am aplicat Masca Cleopatra de la Apidava. De ce Masca Cleopatra?! Pentru că această persoană era renumită pentru atenţia cu care îşi îngrijea tenul. Se spune că băile în lapte cu miere şi măştile naturale cu uleiuri esenţiale cu miere şi argilă îi ofereau un ten strălucitor.

Produsul celor de la Apidava conţine:

– Miere
– Lăptişor de matcă
– Argilă
– Ulei din Sâmburi de Struguri
– Vitamina E.

     Masca se aplică pe faţă, gât şi decolteu, în strat mai gros şi se lasă să acţioneze timp de 10 minute, după care se îndepărtează cu apă călduţă.

Proprietăţi:
– Hidratează şi protejează epiderma
– Revitalizează şi hrăneşte pielea
– Reface ţesuturile şi tonifică musculatura
– Protejează pielea de acţiunea factorilor agresivi externi.

     Produsul este ambalat la cutiuţă de plastic cu o capacitate de 50 de ml. După ce am aplicat produsul, am aşteptat cele 10 minute (cam 12 în cazul meu) şi am spălat faţa. Rezultatul a fost destul de interesant. Nu am mai simţit senzaţia aceea de faţă strânsă şi nici nu am simţit un rest de ulei rămas din compoziţia măştii aplicate.

     Produsul cu numărul doi din coletul celor de la Apidava este Crema Gommage cu miere şi argilă. Aceasta curăţă porii în profunzime, iar complexul de uleiuri esenţiale din compoziţie nu vor permite ca tenul să devină uscat.

Recomand acest produs pentru a avea un ten luminos şi radiant. Pentru aceasta este nevoie ca o dată pe săptămână să curăţaţi tenul de praful şi impurităţile care se sedimentează în pori, cauzând de cele mai multe ori apariţia coşurilor.
Această Cremă Gommage conţine:

– Miere.
– Argilă.
– Extract din sâmburi de măsline.
– Ulei de Jojoba
– Ulei din Sâmburi de Struguri.

Calităţile acestui produs sunt următoarele:

– Curăţă în profunzime tenul
– Accelerează procesul de regenerare celulară
– Îndepărtează impurităţile şi celulele moarte.

     Produsul este ambalat la cutiuţă de plastic şi are un gramaj de 50 de ml. Dacă stau să mă gândesc, cam toate cremele folosite până în prezent au fost ambalate la cutiuţe de 50 de ml, numai crema de zi şi cremă de noapte de la Apidava au 30 de ml.

     Dacă ar fi să aleg între cele două produse, cu siguranţă alegerea mea ar fi Masca Cleopatra. Şi eu pot să mă îngrijesc cu miere, atât la exterior cât şi la interior. Produsele Apidava sunt mai mult decât convenabile iar diversitatea este la ea acasă. Cum firma este într-o continuă creştere şi dezvoltare, cu siguranţă şi portofoliul ei se va mării considerabil. (Ca fapt divers, în data de 13 iunie 2018, Apidava a creat o fuziune prin absorţie a firmei NATURAL HONEY SRL.)

     Ceea ce îmi place mult la aceste produse este povestea din spate. Rodul muncii unei familii a adus miere pe mesele românilor. Dar şi pe mesele pofticioşilor din Japonia, Canada, Singapore şi China.

     Nu ştiu acum cât de Cleopatra de Ferentari mă consideri tu, dar în acest moment sunt îndulcită la propriu cu miere, fuse momentul unei gustări pentru copii: D

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: