Știri Avon, Campania 10 2018

     Pe data de 5 iulie a început Campania 10 2018. O dată cu aceasta am selectat 10 informaţii pe care le-am considerat mini-stiri şi le-am dat o formă cât mai atrăgătoare pentru voi. Sper să vă fie de folos.

1. Summer Beauty Box se poate comanda şi în Campania 10, folosind codul 3141 9.

Avon summer beauty box

2. Un nou Beauty Box va fi lansat în campania 12.

3.Pe canalul de YouTube se găsesc 9 filmuleţe de prezentare a gamelor Anew şi Avon True Nutra Effects.

4. Exclusiv în broşura interactivă veţi găsi 4 seturi de vară la oferte speciale.

seturi vacanta

5. Începând din luna iunie şi până la finalul campaniei 13 se testează un nou program de livrare, drept urmare există posibilitatea întârzieri comenzilor cu una sau două zile.

6. Programul de Recomandare Reprezentanţi continuă şi în campania 10. Fiecare reprezentant care aduce şi concretizează o recomandare va primii un set de produse cadou format din două produse din gama Nutra Effects la următoarea sa comandă. De asemenea, persoana recomandată primeşte reducere la comandă şi un set de 3 produse de machiaj format din mascara, creion dermatograf şi ruj.

program recomandare reprezentanti
7. Şi tu poţi să devii voluntar Avon în campaniile sociale. “Statutul de voluntar AVON este o dorinţă şi o promisiune. Dorinţa de a trăi într-o lume mai bună şi promisiunea că vom face tot ce putem pentru a ajunge acolo ÎMPREUNĂ” – Mari Stoica

Campanii sociale Avon

Poţi să donezi sau să înscri un caz în platforma dedicată. 

Doneaza cu Avon

8. Recomandări Avon pentru femeia în zodia racului.
„Femeia Rac
De obicei este calmă, liniștită și foarte răbdătoare. Își scoate ghearele în ultimă instanță, și de cele mai multe ori prea târziu, când este deja rănită. Sensibilă și timidă, nu-i place să fie în centrul atenției. Se simte bine în outfituri feminine, dar calme – atât în viață cât și în stil, nu-i place să strălucească prea mult.
Îi vor fi pe plac parfumurile cum ar fi Rare Pearls cu o notă subtilă de magnolie, dar noul Eve Confidence poate servi de asemenea o soluție bună. Femeia Rac nu are adesea încredere în ea, iar această aromă o va face să se simtă mai sigură pe sine.” (Sursa Newsletter Avon)

Servetele demachiante

9. Produsele vedetă din această vară promovate în mediul online sunt TTA Always, Senses Fruity Margarita şi Mark.

Oferte pe online

Oferta Flamingo a campaniei 10 din broșura tipărită o găiți în imaginea de mai jos.

Oferta Falamingo din catalogul Avon 10

10.Dacă vă întrebați cu ce se recrutează noi reprezentanți , imaginea de mai jos este mai mult decât grăitoare. Avantaj pentru cei care locuiesc la sate. Au șansa să câștige salariul pe 1 an.

Cu ce se recruteaza noi reprezentanti

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Recomandări SEO din partea lui Alexandru Guzi

mar iul. 10 , 2018
     Obiective, indicatori de performanţă, target, articol holitic, liste, AMP, Tools, Yoast, SEO, sitemap, hașuri, tehnici, keyword, promovare, strategie, ranking. Aţi înţeles ceva? Iniţial nici eu, dar un profesor tânăr şi iscusit precum ALEXANDRU GUZI a făcut posibil să pricep ceva. Nu pot spune că am învăţat, pentru ca mai […]
Comunitatea DPT
%d blogeri au apreciat: