Sistemele pluviale Civeflor completeaza functionalitatea acoperisului

     Sistemele de drenaj a apelor provenite din ploi si din topirea zapezilor sunt necesare pentru acoperisurile caselor ridicate in regiuni cu climat temperat, unde intervin frecvent conditii schimbatoare de vreme. Un sistem pluvial complet, bine pus la punct este raspunzator cu mentinerea uscata a interiorului constructiei.

    Civeflor pune la dispozitia clientilor interesati un pachet complet de jgheaburi si burlane care ofera functionalitate acoperisului si un aspect estetic.

     Jgheaburile si burlanele din oferta sunt disponibile in mai multe variante de culori RAL: 3005, 3009, 3011, 8004, 8016, 8017, 8019, 9010 etc., otel aluzincat si magnelis (otel cu magneziu) sau alte culori RAL care pot fi produse la comanda.

     Dimensiunile burlanelor si jgheaburilor Civeflor faciliteaza un montaj rapid si usor. Cu o lungime intre 1 si 4 metri, jgheaburile pot avea diametrul de 125 mm, iar burlanul poate avea diametrul de 88 mm. Bordajul jgheabului reprezinta un punct perfect de fixare a carligelor iar profilul sau de forma aproape circulara ofera rigiditate crescuta pe directiile orizontala si verticala. Elementele de imbinare, piesele de racord si de evacuare ale drenajului Civeflor, precum si restul accesoriilor – carlige, capace jgheab, burlane, cot etc. – sunt confectionate din otel zincat produs prin imersie la cald continand minim 275 g/Zn/mp total pe ambele parti si care este protejat suplimentar de stratul organic de 30 microni PURAL cu o grosime de 0, 61 mm. Asadar, puteti conta cu incredere pe eficienta si durabilitatea in timp a unui sistem pluvial marca Civeflor!      Livrarea rapida a accesoriilor de acoperis, jgheaburilor si burlanelor se efectueaza in termen de trei zile si se realizeaza de catre companie cu mijloacele de transport proprii, fiind gratuita pentru clientii nostri.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: