Sirop ayurvedic LIVECOM cu zahăr

     În ultimele luni am avut o perioadă plină de năbădăi. Acum dacă aud că s-a stricat maşina, sunt aproape imună faţă de încercările avute cu picii la creşă.

     Perioada de mămiciție începe brusc, în momentul când ţi se pune prima dată pruncul în braţe. Dar ce faci când ai doi? Care este poziţia corectă în care ţi DOI prunci în braţe?!

     Cam aşa au început dilemele pentru mine. Dar şi mai greu a fost când au început durerile de dinţişori. Plimbat prin casă cu bebe în braţe, vorbit ca la radio şi cântat până ajungeam la 56,4 elefanţi pe o amărâtă pânză de păianjen.

     Am cunoscut enterocolita la copii. Apoi au urmat viroze, gripe, otite, operaţia de polipi şi bronşiolită. Mai stai calmă Georgiano dacă poţi. Mai mănâncă tu liniştită juma de sendviş întreg dacă nu iţi stă în gât la primul oftat sau fâsâit al copilului.

     Degeaba adormi tu copiii la ora 21, căci tu tot la 12-1-2 noaptea te bagi în pat. Şi uite aşa trec zile pline, nopţi prea scurte, mese fugărite sau întrerupte. Energia scade, capacitatea de concentrare dispare galopant iar dureri ciudate se instalează ca la ele acasă în corpul tău.

LIVECOM sirop cu zahar ayurmed

Este cazul să spui STOP!

Dacă acum nu faci singur ceva pentru tine, mai târziu urmările pot fi mai grave. Primul care dă semne de oboseală constantă este FICATUL. Acesta nu mai reuşeşte să elimine toxinele de la nivelul lui. Complicaţiile pot fi nenumărate.

 

     În acest caz, poţi să cauţi un mic ajutor în medicina naturistă. Indiferent că apelezi la „leacurile băbeşti”, medicina homeopată sau la cea ayurvedică, efectele nu întârzie să apară.

     Eu vă prezint un siropel ce a fost creat pentru a readuce sănătatea ficatului. Conţine plante ce au ca efect curăţarea ficatului, drenarea lui şi de regenerarea celulei hepatice.

     Un adevărat protector al ficatului, siropul ayurvedic LIVECOM (căci despre el este vorba) contribuie în mod eficient la sănătatea şi vitalitatea organismului chiar şi în condiţii de stres, oboseală, suprasolicitare sau convalescenţă.

Ca şi compoziţie, acest produs conţine:

Sirop LIVECOM cu zahar

     Ca şi gust, acest siropel are un pronunţat gust de afumat. Probabil o fi de la planta numită FUMARIA OFFICIALIS (FUMĂRIŢA). Deşi nu este atrăgătoare această aromă, beneficiile sale sunt nenumărate. Printre acestea ar fi şi proprietățile următoare:

– Carminativ, spasmolitic, laxativ, depurativ, sedativ, tonică, coleretic, tonic hepatic, hepato protector, febrifugă.

     Extractele de Fumăriţa sunt recomandate pentru afecțiuni hepatobiliare, renale, icter, obezitate, amenoree, constipație, arteroscleroză, hipertensiune arterială, febră, acnee.

     Revenind la siropel, LIVECOM Sirop susţine procesul de secreţie biliară hepatică şi evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind astfel la digestia grăsimilor şi la menţinerea nivelului normal al colesterolului şi lipidelor din sânge.

     Utilizat conform prospectului din cutie, produsul dă rezultate bune. Pentru tineri peste 14 ani şi adulţi, este recomandat să se ia următoarea doză:

– Câte 1-2 linguriţe de 2-3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă.

     La partea cu „jumătate de oră înainte de masă” mie mi-a fost şi încă îmi este foarte greu. De mult timp nu am reuşit să îmi propun să mănânc la o anumită oră. Pur şi simplu ciuguleam ceva pe fugă sau aşteptam şi ore bune până să mă aşez la masă. Acum, când iau acest siropel, acea jumătate de oră îmi sună a jumătate de zi… Chiar şi aşa, tot nu reuşesc să o îndeplinesc. Fie mănânc în 15-20 de minute de la administrarea siropelului fie la o oră, o oră şi jumătate după. Ce să fac, mă iau cu treaba ca să treacă timpul şi uit de acea jumătate de oră.

     ayurmed medicina naturistaDacă şi voi aveţi un program haotic, suferiţi de surmenaj sau aveţi diverse afecţiuni hepatice, vă recomand acest produs. Îl găsiţi pe site-ul ayurmed.ro, alături de alte surate ayurvedice ce aşteaptă cu nerăbdare să fie descoperite şi utilizate. Preţul este mai mult decât convenabil. Efectul este de nedescris.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!