Și piticii au gusturi când vine vorba de lenjerie de pat

    Sunt mici, voinici şi pretenţioşi. Deja alegem hăinuţe, jucării şi lenjerie de pat. Da, aţi citit bine, LENJERIE DE PAT. Dacă nu mă credeţi, uitaţi un exemplu:

19399060_10154397476881612_5240278515523769772_n.jpg

     Deşi încă nu vorbesc, au o plăcere desăvârşită să scoată cearceaful de pe pat. Nu le place acel model şi gata. Apoi trag pernele pe jos şi le târâie către baie, să facă „Lipa”, poate se fac mai frumoase.

     Sunt ei mici, dar încep să aibe preferinţe în materie de lenjerii de pat din bumbac.

     Momentan au lenjerie ce o acceptă, restul le duce la „Lipa”. Deci, problemă mare. Nu pot merge cu ei în piaţă sau la magazine speciale de lenjerii de pat. Rezolvarea am găsit-o pe net. Căutam prosoape de plajă şi umbrelă pentru concediu şi văd că îmi licăre un banner. Coincidenţă sau nu, era cu lenjerii de pat din bumbac.

     Folosesc curiosul click din dotare şi ajung pe pagina celor de la Decorami.ro. Lenjeriile atât de colorate şi efectele de 3D sau 5D au atras atenţia copiilor. Cum ei erau cei cu critici la adresa lenjeriilor deja existente în dotare, am spus să îi întreb şi pe ei. Numa sunete de „A, a, ei, e, băi, hiiiiiii” se auzeau. Pe semne că le place ce văd. Nu mai are rost să spun că încercau să bage mânuţa în monitor să tragă de lenjerie.

     Imprimeurile cu animăluţe au fost favoritele lor. Numai „Um, um, am şi au” se auzea. Pentru cine nu a înţeles, traduc acum: „Ham-ham şi miau-au”. În consecinţă, am făcut o selecţie de lenjerii de pat din bumbac cu imprimeuri ce reprezintă căţeluşi, pisicuţe şi desene.

 

 

     Văzusem şi 2-3 lenjerii 3D din bumbac 100% ranforce ce cred că i-ar fi plăcut soţului. Nici de această dacă nu am avut sorţi de izbândă şi am acceptat una din lenjeriile chiţăite de copii. Aşa că am pus în coş şi această lenjerie de pat din bumbac 100%.

lenjerie-3d-life-din-bumbac-100-ranforce-cottonbox-brenda-4964-800x600

 Dacă stau să mă gândesc puţin, îmi amintesc de momentul acela când au încercat piticii să prindă fluturi în parc şi nu au reuşit. Oare acum cred că dacă voi cumpăra această lenjerie vor putea să prindă şi fluturii? Răspunsul îl vom afla când primim produsele, căci tocmai am trimis comanda.

 

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ce tipuri de scaune se mai folosesc in localuri

lun iun. 26 , 2017
      Cu totii ne dorim sa participam la evenimente interesante, dar cand acestea se prelungesc neasteptat de mult, ne dorim un scaun confortabil pentru a ne bucura de eveniment pana la capat.         In functie de eveniment, salonul unde are loc activitatea isi alege decorul. Un […]
%d blogeri au apreciat: