Și anul acesta începe toamna cu SuperBlog

În ultimii 5 ani 1 septembrie pentru mine este înscrierea în competiţia SuperBlog. Ştiu că mă voi enerva garantat. Ştiu că voi fi în tensiune şi poate mai slăbesc vreo 3 kilograme până la finalul competiţiei.

Anul acesta sunt cu inima strânsă pentru că nu îmi pot garanta că voi finaliza competiţia. Pentru că viaţa îşi cere drepturile. Pentru că cei bătrâni ajung şi mai bătrâni. Pentru că grădiniţa a ajuns în online.

Dar, cu toate acestea nu pot să nu admir, critic şi să apreciez sponsorii de la fiecare ediţie. Logic că nu am cum să rezonez cu toţi. Unii îi am la suflet, dar nu trebuie să arăt în mod special acest lucru. Alţii îi consider şireti, poate chiar profitori şi buni specialişti de marketing (cel puţin în România).

Cu toate acestea mă înscriu şi sper să am tăria de a rezista dializei mamei, energiei copiilor, mesajelor de teme pentru grădi de pe grupul de wp şi celor 3 animăluţe din casă.

Primesc donaţii în cafea şi lapte vegetal (de, am dezvoltat şi intoleranţă la lactoză), ciocolată multă pentru soţ şi pliculeţe de mâncare pentru pisici şi căţel 🙂

Lasă un răspuns