Servicii juridice dedicate antreprenorilor

Românul nu s-a născut ca omul bun la toate, dar se vrea a fi. Uneori i se cere la locul de muncă, alte ori face pe naiba în 4 ca să se descurce în varii domenii, chiar şi acolo unde nu are nici măcar o idee.


Indiferent că avem bani, dar suntem orgolioşi sau nu avem bani şi trebuie să ne descurcăm cumva singuri sunt domenii în care ar fi bine să lăsăm specialistul.


Cel mai bine înţelege situaţia un antreprenor. Mai ales dacă este tânăr şi cu mult elan în proiectul său.


Externalizarea serviciilor juridice poate fi un lucru bun. Îţi poţi alege omul care este specialist fix în domeniul activităţii tale. Nu plăteşti un om constant care jumătate din timpul de lucru… nu are de lucru. Unde mai pui că un avocat angajat la o firmă în general este ca medicul generalist: ştie puţin din fiecare, sau aproape din fiecare.


Când găseşti avocatul potrivit, chiar dacă nu îl vezi la birou 8-9 ore pe zi, şti sigur că el lucrează în beneficiul tău. În acest fel tu, antreprenorul, poţi să îţi vezi de activitatea ta, de creativitatea ta şi de clienţii tăi.


Servicii precum:

 • Înfiinţari societăţi comerciale
 • Modificări act constitutiv
 • Contracte
 • Efectuarea oricăror operaţiuni la Registrul Comerţului (cesiuni de părţi sociale, introducerea unor noi asociaţi în firmă, înfiinţarea de puncte de lucru, înfiinţarea de sucursale, etc.)
 • Recuperări creanţe pe cale amiabilă sau în instanţă
 • Reprezentarea în faţa instanţei în orice fel de litigii
  *Reprezentarea în faţa autorităţilor publice
  *Obţinerea avizelor sau a acordurilor necesare funcţionării
 • Protecţia datelor cu caracter personal
 • Insolvenţă
 • Radieri, sunt la ordinea zilei pentru ei.

Indiferent că aveţi sau nu un site de prezentare a serviciilor dumneavoastră sau lucraţi numai pe bază de contract, fără activitate în online, partea de G.D.P.R. trebuie bine gândită. Practic ea este acea asigurare de care speraţi să nu aveţi nevoie. Şi cine este mai bine pregătit pentru a crea această asigurare dacă nu un avocat?


Ştiu că de multe ori se spune că avocatul este plătit cu ora. Poate este adevărat, poate nu. Însă, când poţi să apelezi la serviciile unui avocat specializat pe baza unui abonament convenabil pentru tine, cred că îţi rămâne mai mult timp şi mai mulţi bani pentru activitatea ta de bază: cea de antreprenoriat.


Cu siguranţă flexibilitatea caracterizează atât antreprenorul, cât şi avocatul. Ştiu că pare ciudat dar un avocat este garantat flexibil din punct de vedere al programului. Mai ales aceia ce lucrează ca şi colaboratori. Nu şi-ar permite să îşi ia atât de mulţi clienţi încât să nu facă faţă volumului de muncă. Şi până la urmă “ie oameni şi ei”, deci trebuia să aibă şi timp personal, timp pentru familie.


Până te dumireşti tu cum stă treaba cu serviciile juridice externalizate, te invit să citeşti câteva articole interesante despre ce poate să facă un avocat.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Recenzie “Domnul Ibrahim şi florile din Coran”

joi oct. 8 , 2020
Nu ştiu dacă aţi auzit de pauză de la citit prin schimbarea genului literar. Asta am făcut eu recent. Deşi citeam un autor român ce îmi este tare drag, am simţit că rămân cumva blocată în povestea cărţii. Paginile numeroase şi multele descrieri m-au făcut să mă simt ca într-o […]
%d blogeri au apreciat: