Secretul Idalinei

     Idalina este o vecină care locuiește pe aceeași stradă cu mine. Are 28 de ani și arată precum o zână din povești. Blondă, părul drept până la umeri, un ten impecabil și o burtică de gravidă superbă <3. beautiful_women_1_62369200.jpg

     Idalina este tipul de fată calmă, care degaja o atitudine zen 😛 . Deşi nu am prea vorbit cu ea pe stradă, datorită programului diferit, acum am un interes aparte. Recent am aflat şi eu că sunt însărcinată şi vreau să fac ce este mai bine pentru mine şi pentru sănătatea bebeluşului din burtică. Cum ea este de o frumuseţe aparte şi radiază precum soarele de când este însărcinată, vreau să aflu secretul frumuseţii ei.

Vine ziua de vineri, când ştiu că are program scurt la serviciu şi mă prezint la ea la poartă, cu două căni de ceai aburinde şi cu zâmbetul meu de milioane. 😀 Surprinsă să mă vadă, totuşi îmi zâmbeşte şi mă invită în curte, unde luăm loc lângă o mică grădină de trandafiri galbeni. Deşi este vară, eu port o bluză lărguţă, care aproape ascunde mica mea burtică. Idalina, observă imediat şi mă felicita pentru bebeluş. Cu această ocazie, îi spun şi motivul pentru care mă aflu la ea. Faptul că arată atât de bine, de la păr la unghii, mă face să o invidiez. Chiar dacă nu este genul care să se machieze, tenul ei nici nu ar avea nevoie:).

Vecina se scuză puţin şi spune că revine imediat. Deşi burtica ei este destul de mare, încă are mersul fluid şi e sigură pe ea. Îndată revine cu un coş de fructe reci şi mă invită să servesc ce doresc. Drăguţ gestul ei <3 . Îmi spune că o mare parte din vitamine şi minerale şi le ia din fructe, legume crude, ceaiuri şi sucuri pe care şi le face în casă. Mă sfătuieşte să fac şi eu la fel pe timpul sarcinii şi voi avea energie, un corp şi un bebe sănătos. Apoi face o mică pauză şi zâmbeşte: D. De fapt am şi puţin Farmec ca ajutor. 😛  Intră în casă și revine cu tableta pe care și accesează pagina lor de Facebook.

farmec1.png

Așa am văzut și oferta lor de miercuri, cu oferta de 10 % reducere la produse 😛 .  Apoi, îmi spune că are și ea un set de produse Gerovital Plant.Apa micelarăcrema nutritivă multivitaminecrema fermitate ochi și buze, șampon și balsam hidratant sunt produsele pe care le îndrăgește foarte mult și care o ajută să fie ea însăși, să se simtă confortabil în pielea ei. farmec2.jpg

    Mă lasă câteva minute să cercetez şi site-ul, apoi îmi spune că produsele din gama cu ulei organic din Floare de Mac, are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban şi conferă un efect calmant și de protecție pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.

Produsele sunt destinate persoanelor cu vârstă de peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea. Cel mai important lucru pe care a vrut să mi-l precizeze este faptul că produsele sunt hipoalergenice fără parabeni sau conservanți. Deci ideale pentru a fi folosite pe perioada sarcinii.

    Sunt foarte încântată de informaţiile primite. Preţurile produselor sunt accesibile, iar dacă profit de oferta de miercuri, mai am şi o reducere suplimentară la ele: P. Idalina este ca o mică zână ce mi-a dat un cadou minunat. Mai stau cam zece minute, timp în care bem şi ceaiul adus de mine. Îmi promite ca la următoarea noastră întâlnire, să îmi dea alte sfaturi pentru perioada sarcinii. Îi zâmbesc mulţumită şi abia aştept să ne revedem data viitoare.

ACEST TEXT A FOST SCRIS PENTRU SPRING SUPER BLOG 2016

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: