Scrisoare către Hotel Domenii Plaza

                          Dragilor,

     Vă scriu din punctul de vedere al unui client ce v-a trecut pragul și a fost mulțumit de tratație. Venisem în România la o conferință despre cosmetice. Firma pe care o reprezint mi-a ales cazare în București în cadrul RESIDENCE HOTELS și anume la Hotelul Domenii Plaza.

În primele 2 zile, nu am apucat să văd doar recepția și camera în care am fost cazată.

Eleganța şi detaliile le-am văzut în următoarea zi, când am plecat la conferinţă mai târziu. Astfel, am putut să urc pe terasa să îmi beau cafeaua în linişte, la răsărit de soare. Mi-a plăcut priveliştea şi atmosfera atât de mult, încât am revenit şi la prânz şi la apusul soarelui.

Această prezentare necesită JavaScript.

Într-un moment de relaxare, am intrat și pe pagina de Facebook Hotel Domenii Plaza, unde am văzut un eveniment interesant, la care voi participa cu siguranță.66

Tot dintr-o postare de pe pagina de Facebook, am aflat despre „servicii SPA de lux, personalizate pentru nevoile dumneavoastră. Fie că doriți să petreceți o seară relaxantă singur sau în compania partenerului în jacuzzi sau la saună, fie că doriți să vă răsfățați cu o gamă completă de masaje, realizate de către maseurul terapeut/cosmetician pe care vi-l punem la dispoziție, SPA-ul Hotelului Domenii Plaza va fi locul în care veți redescoperi liniștea după o zi agitată.”

Am luat legătura cu secretara de la firma unde lucrez şi am rugat-o să îmi prelungească şederea la hotel cu încă 2 zile, pentru a putea încerca serviciile dumneavoastră de SPA, saună, jacuzzi şi masaj. Apreciez faptul că aduceţi perne din material non alergenic la cerere, dar şi personal hotelier multilingv, ce organizează tururi de agrement.

44

    În ziua în care am ales masajul, nu ştiam că voi avea parte şi de o mică istorie a oraşului. Personalul dumneavoastră, bine pregătit, mi-a povestit despre perioada dintre cele două războaie mondiale, când arhitectura elegantă și elita bucureșteană i-au adus denumirea de „Micul Pariş”. Hotelul Domenii Plaza, „este un hotel boutique elegant, de 4 stele lux. Regăsit pe lista clădirilor de patrimoniu arhitectural național. Clădirea în care se află hotelul, a aparținut scriitoarei Doina Uricariu. Totodată, hotelul se înrudeşte cu Arcul de Triumf, „fiind placat cu același tip de piatră și decorat cu materiale deosebite, precum marmură de Carrara și diferite tipuri de lemn prețios.” Aceste detalii, angajatul dumneavoastră le dădea cu mare bucurie. Tot legat de istoria locală, mi-a recomandat călduros să vizitez şi muzeele „Grigore Antipa”, Muzeul Satului, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național de Istorie Naturală, Muzeul Colecțiilor de Artă și Ateneul Român, cât şi Parcul Herăstrău.
residence-hotels-mic-300x235

Sunt foarte mulţumită de serviciile oferite şi o să înaintez firmei unde lucrez o cerere de a susţine un eveniment de lansare a produselor noastre pentru piaţa din România în cadrul acestui hotel. Sunt sigură că veţi găsi un produs culinar ce poate fi asociat cu firma noastră. Desertul de la masa de prânz poate capăta aroma, mirosul sau culoarea Italiei.

De asemenea, o să vă fac o recenzie bună în revista locală de turism din oraşul Rimini.

În speranţa că ne vom revedea curând, cu aceeaşi calitate a serviciilor, vă urez baftă în tot ceea ce faceţi şi la cât mai mulţi clienţi,

16.10.2016                                                                                           Sophia Boceli

 

Pozele și citatele folosite se regăsesc pe site-ul Hotelului Domenii Plaza sau pe pagina de Facebook.

Text scris pentru SuperBlog 2016 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bunicul şi reţelistica

joi oct. 20 , 2016
      Vin sărbătorile de iarnă iar familia noastră este răspândită prin lume. O să fie primul an când noi, verişorii, nu suntem în ograda bunicilor, să ne batem cu zăpadă şi să împodobim bradul. Ce-i drept, acum suntem toţi căsătoriţi şi plecaţi la casele noastre. Deşi încercăm să […]
%d blogeri au apreciat: