Salamurile de la Caroli au de acum o etichetă inovatoare

     Mult timp nu am putut mânca mezeluri. Nu au vrut bebeii din burtică. Nici acum nu pot spune că mi-am revenit cu toate alimentele după sarcină. Încă îmi este greu să mănânc carne de pasăre sau pătrunjel şi leuştean în mâncarea gătită. Şi când mă gândesc că erau preferatele mele… : (

     Acum, în perioada când ne dă dinţişorii, numai de mâncare gătită nu am avut timp. Vreau-nu-vreau, trebuia să apuc să bag şi eu ceva în gură, altfel nu puteam face faţă agitaţiei şi plânsetelor celor mici. În ajutor, mi-au venit mezelurile de la Caroli Foods. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult, este eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil, denumită Carolimetrul Termic. Aceasta își schimbă culoarea în funcție de temperatura produsului, fiind verde atunci când ea este de sub 8°C și devenind galbenă când temperatura depășește 8°C. Cu alte cuvinte, te anunţă. Este o #mâncarecunotificare.

caroli.JPG

     Intrând pe site-ul celor de la Caroli,, am aflat că eticheta îşi schimbă culoare în aproximativ 40 de minute după ce este scoasă din mediul unde este recomandat să fie păstrat salamul. Cam atât îmi ia lua mie să mănânc un „senvisulet” de când cu durerile de dinţişori.
Un alt aspect important legat de produsele Caroli Foods, este faptul că ei aleg să distribuie produsele proprii doar către partenerii care înțeleg și respectă condițiile de depozitare și păstrare. În acest fel, Caroli Foods, se preocupă continuu de calitatea produselor lor, pentru a se asigura că acestea ajung în condiții bune la consumatori.

brend.jpg

     Vă las şi filmuleţul simpatic cu maşinuţa plimbăreaţă. Sper să vă încânte cele aflate şi să consumaţi moderat produsele Caroli.

Lasă un răspuns