Ryanair, alegerea perfectă pentru un city-break low cost

Ieftin, bun și rapid, sunt ingredientele unei rețete perfecte. Chiar și când este vorba de o  planificare de călătorie. Cum în ultima vreme ia amploare planificarea unei vacanțe sau escapade cu mult timp înainte și ofertele sunt pe măsură.

În funcție de nevoile fiecăruia, există companii ce oferă pachete de servicii. Trebuie doar să aloci puțin timp pentru a găsi ceea ce ți se potrivește. O astfel de companie este Ryanair, alegerea perfectă pentru un city break low cost . Pornind de la cuvintele „zboruri cu copii” esențiale pentru mine, am decis să caut oferte pentru vacanța familiei în Atena. Ascultând melodia cântată de Nana Mouskouri, am început prospectarea.

     Luna octombrie este destul de ofertantă în grila de prețuri Ryanair.

44

55

     Vreau să profit de acele zboruri economice, pentru a putea oferi mici cadouri copiilor. Totodată, compania Ryanair îmi dă voie să urc la bord cu scaunele auto ale copiilor, pentru o călătorie mai confortabilă. Iar partea cu încălzitul biberoanelor, mă multumește deplin.  🙂

22

     De asemenea, avem la jumătate de preț îmbarcarea prioritară și bagajele de cală pentru copii.

33

Și noi, adulții, avem multiple facilități: politica celor 2 bagaje gratuite la bord, check-in pe mobil, programul Always Getting Better, promoții periodice, noul interior al aeronavelor, divertisment la bord etc.

bagaje-de-mana-gratuite-ryanair

     Dacă ne decidem să călătorim mai des cu Ryanair, primim și bonus 🙂 .

11

Dar acest aspect al călătoritului mai des, trebuie discutat în familie. În acest moment, eu am libertatea de a alege tot ceea ce ţine de acestă vacanţă.

După ce mi-am rezervat biletele dus-întors către Atena, am decis să caut mai multe informaţii despre compania Ryanair. Aşa am aflat că transportă peste 117 milioane de pasageri pe an. Zilnic, are peste 1800 de zboruri de pe cele 84 de baze şi conectează 200 de destinații din 33 de țări. Ca flotă, are 330 de aeronave noi Boeing 737. Pe site-ul lor, am găsit următoarea frază, care îmi dă siguranţa viitorului zbor: ” Ryanair are, în prezent, o echipă de peste 10.000 de profesioniști înalt calificați în aviație, ce oferă punctualitatea nr. 1 din Europa și un record de siguranță de 31 de ani.”

În România, Ryanair operează momentan de pe patru aeroporturi: București, Timișoara, Oradea și Craiova. Două dintre acestea sunt baze de operare ale companiei aeriene: Timișoara, cu o aeronavă alocată începând de la 1 septembrie 2016, respectiv București, cu trei aeronave alocate începând de la 30 octombrie 2016.

Aflând aceste informaţii, le adaug la ingredientele de mai devreme şi obţin reţeta ideală pentru un city break low cost. Deci, folosind aluatul Ryanair, ce este ieftin, bun şi rapid, pus la zbor, se obţine o serie de amintiri minunate.

Melodia este preluată de pe YouTube

Pozele și citatele folosite provin de pe site-ul companiei Ryanair

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2016.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

3 comentarii

  1. am retinut 😉

    1. Sper sa va fie de folos

  2. […] Ryanair, alegerea perfectă pentru un city-break low cost […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!