Rokada 4KIDS- sucuri presate la rece pentru copii

,,Nu ai voie suc! Nu este sănătos! Facem acasă limonadă!,, Cam asta aude un copil de câteva ori pe zi, mai ales dacă iese din casă şi vede alţi copii că beau suc la sticlă, la doze sau cutiuţă cu păi.

Poate uneori nu vrem să spunem acel “Nu ai voie suc!” cu tonul tăios. Poate suntem grăbiţi, stresaţi sau pur şi simplu uităm că cel mic este pofticios. Mereu ne spunem în gând că avem acasă fructe. Numai bune pentru un suc sănătos. Dar nu ştim cât de calitativ este aparatul de stors fructe de acasă. Cu cât este mai ieftin, cu atât este mai îndoielnică calitatea. Însă, de cele mai multe ori fiecare se raportează la bugetul familiei şi mi se pare normal. Nu cred că am cumpăra un aparat de 1500 de lei dacă salariul unui adult este chiar 1500 de lei.

Însă, avem printre noi şi adepţii lenei sau chiar neîndemânatici cu tehnologia. Pentru aceştia dar nu numai, există RokadaLife.


RokadaLife produce sucuri din fructe şi legume presate la rece. Sucuri potrivite atât pentru un sistem imunitar bun, pentru detoxifiere cât şi pentru un regim sănătos de slăbire.

Scopul acestui articol este acela de a prezenta gama de sucuri naturale pentru copii 4KIDS, fără coloranți, fără conservanți, fără zahăr adăugat, fără pasteurizare sau HPP.
Această gamă are 4 variante de sucuri ambalate la 250ml şi 1L.

Sucurile acestea vin ca o completare a dietei, ca un aport de vitamine în sezonul rece când frigul sau zăpada mare ne împiedică să ajungem la cel mai apropiat magazin.

Sucurile 4KIDS de la Rokada pot fi folosite şi ca un mini regim de detoxifiere după acele multe dulciuri primite de la Moş Nicolae şi până după Revelion. Aceste sucuri şi cu ceva ieşiri la joacă în zăpadă vor scoate zahărul şi chimicalele din dulciurile din comerţ. Aceste sucuri sunt săţioase şi pot ţine de foame o perioadă de timp cât cel mic este în mormanul de zăpadă.

Aportul de vitamine din aceste băuturi presate la rece sunt pauza de bine din timpul orelor online, din pauza de antrenament sau de la aniversările în familie.

Sistemul de procesare al acestor băuturi este unul de maximă siguranţă:

*RokadaLife foloseşte sistemul Mastery de la Zumex, producătorul mondial nr.1 de echipamente profesionale pentru prelucrare fructe și legume.

*Spațiul de producție este igienizat și dezinfectat de 2 ori pe zi

*Se folosesc sisteme integrate de biosecuritate ecologică bazate pe dezinfecția aerului și suprafețelor cu tehnologia luminii ultraviolete UV- C.

Acestea fiind menţionate, urmează să îţi prezint cele 4 băuturi 4KIDS de la Rokada:

New Balance

Happy Day

Every Day

Tropical Cocktail

Aceste sucuri au termen mic de valabilitate şi se recomandă păstrarea acestora maxim 48 de ore la frigider. Pentru mai multe informaţii puteţi să contactaţi RokadaLide pe datele de mai jos:

 rokadalife@gmail.com 
Sau
0372 902745

Dacă vrei să afli cum să slăbești sănătos, ascultă și acest mesaj audio.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ce accesorii purtăm atunci când ninge?

mar ian. 12 , 2021
Anul 2021 a început. Ne aduce un plus faţă de 2020: ideea că putem trăi pe acest pământ cu virusuri complexe. Cu sfaturi şi recomandări testate de milioane de oameni din zeci de ţări. Cu plăcerea de a ne bucura de fiecare clipă de libertate. Ce dacă purtăm mască de […]
%d blogeri au apreciat: