Promoţii şi oferte speciale de 1 Iunie

Încă de mică mi-a plăcut această dată calendaristică. Era acel bonus la ziua mea. Era acea zi când mama ne ducea în parc şi ne făcea cam toate poftele în limita bugetului. Ne îmbraca frumos şi ne plimbam pe aleile parcului. Eu cu tata de braţ, mama cu sora mea de mână. Cine ne vedea zicea că suntem cei mai cei.

Ce mi-a mai plăcut la această zi de 1 Iunie este faptul că se afla cu numai o lună înainte de ziua mea de naştere. Deci ceea ce primeam de 1 Iunie trebuia să fie mai mic ca însemnătate decât ceea ce voi primii de ziua mea.

Acum, după vreo 14 ani de când nu mai sunt copil din punct de vedere legal, am ajuns să mă gândesc la cadouri pentru copiii mei.

Am observat de-a lungul timpului câteva lucruri care îi atrag şi am găsit pe internet 3 variante potrivite pentru copii începând cu vârsta de 3 ani.

1.Voi începe cu culorile. Încă de la prima creşă la care au fost copiii mei au făcut cunoştinţă cu goașele. Cu pictura cred mai mult pe hăinuţele lor şi pe mânuţe. Creioanele sunt interesante numai dacă scriu pe pereţi şi mobilă iar cariocile când desenează oo şi mingii mari pe picioare. Deci m-am gândit la un set complex de pictură-desenat.

Setul este aranjat frumos în interiorul unei valize ce poate fi folosită şi ca atare după ce conţinutul este consumat. Cele 174 de componente ale setului vor ţine ocupat copilul/copiii cel puţin… 10 minute. Deci nu vă faceţi mari iluzii. Dar, acelaşi set este folosit şi în cadrul şcolilor private pentru atelierele opţionale. Setul poate fi considerat semi-profesionist.

set complex de picturaSetul include:
– Valiză/trusă din lemn.
– 174 elemente pentru pictură şi desen:
*54 creioane colorate cerate.
*42 markere/carioci.
*34 creioane colorate.
*12 acuarele (apă) (12 ml).
*12 acuarele acrilice (12 ml).
*12 acuarele ulei (12 ml).
*2 pensule rotunde (dimensiuni 2 și 4).
*2 pensule plate (dimensiuni 6 și 8).
*1 ascuțitoare de creioane
*1 creion 2B.
*1 creion HB.
*1 radieră.

 

2. Încă de când au învăţat să meargă în picioare copiii mei au descoperit că nu au atracţie magnetică faţă de şosete. Atunci a început o luptă crâncenă între mine şi ei. Eu căutam alt tip de şosete, botoşi, cipici, dres pe care să îl dau copiilor pentru a nu sta în picioarele goale, iar ei găseau un moment de neatenţie din partea mea pentru a scăpa de acel plus de greutate pe ei.

Recent mi-am dat seama că mi-am consumat energia inutil. Cea mai bună soluţie era şi încă mai este un covor/mochetă termică.
Am găsit acum un model de covor termic care are şi două feţe diferite.

 

Acest covor conţine spumă termoizolantă ce păstrează căldura, deci nu îmi mai fac griji de picioruşe goale. Acesta are o suprafaţă de 180*180 cm şi se poate curăţa cu uşurinţă.

grosime covor termin

3.De la locurile de joacă am reţinut că alor mei copii le plac bilele colorate. Cu cât mai multe cu atât mai bine. Dar, le mai plac şi tunelurile şi corturile.

Ultima jucărie pe care doresc să o prezint are este un ansamblu de mai multe tuneluri.

set 7 in 1

– Dimensiuni cort: 112x112x91 cm.
– Dimensiuni tunel: (diametru) 48 x 90 cm (4 bucati).
– Dimensiuni coliba: 100 x 100 x 135 cm.
– Dimensiuni cort rotund: 140 x 50 cm.
– Material: 100% poliester.
– Cadru: bandă de susținere flexibilă.

 

 

 

Ca un fapt divers, copiii mei trebuiau să se nască în luna iunie, dar ei fiind grăbiţi ca mă-sa… au sosit aşa… mai de prin luna mai, că na… să aibe timp să se acomodeze cu noi până în 1 Iunie, ziua copiilor.

Dacă aveţi şi voi idei interesante pentru 1 Iunie, vă aştept cu ele în comentarii. Dar jucării pentru copilul din voi găsiţi? Eu încă ador jocurile de societate dar tare îmi este frică de acei pioni că vor fi înghiţiţi…

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Povestea lui Cici, pisica stresată

vin mai 31 , 2019
Acum ceva timp prinsesem drag de o emisiune pe un canal străin. Era vorba de un dresor de pisici. Despre situaţiile ciudate prin care trece el. Despre acea trusă ciudată pe care o purta mereu la el în valiză. Jackson Galaxy, îmblânzitorul de pisici de la Animal Planet Niciodată nu […]
%d blogeri au apreciat: