Programul de custodie marfa de la Depozit-Online.ro

Vine vine primavara,

Se asterne in toata tara,

Floricele pe campii,

Hai sa mai construim ceva pentru copii. 🙂

     Radem, glumim, dar primavara se da startul la un nou sezon de construit sau renovat.

     Pui tu mana frumusel pe o foie si pix sa iti faci lista de materiale necesare. In cazul in care nu uiti ceva si reusesti relativ repede sa o finalizezi, constati ca mai toti furnizorii iti livreaza toate produsele odata. Cum faci acum cand tu de fapt ai nevoie de furnizarea materialelor de constructii pe bucatele? Adica pe etape de constructie?!

     Aici va vine in ajutor un depozitonline. Ultima „gaselnita” utila si foarte convenabila in momentul in care incepi o lucrare. Cel mai usor este sa cauti Depozit online Bucuresti in browser-ul tau si cu siguranta vei gasii site-ul www.depozit-online.ro. Cum esti un om inteligent, banuiesc ca vei da imediat de urmatorul paragraf pe pe site-ul lor :

     „Depozit-Online.ro sfatuieste pe cei care doresc sa inceapa constructia unei case sau diverse alte lucrari de modernizare sau modificare a locuintei in primavara 2017 sa incheie un contract de custodie marfa pentru a beneficia de cele mai bune preturi si pentru a evita cresterile de preturi la materialele de constructii care au loc in fiecare primavara datorita cresterii pretului de catre toti producatorii din domeniu cu ocazia venirii primaverii si a reluarii comenzilor la materialele de constructii.”

     Cu alte cuvinte, dupa ce faci lista de materiale necesare ce cuprinde ” o bucata de sarma, osb,  4 tipuri de bca ieftin, placaj tego, placi de polistiren extrudat, otel beton, banda autoadeziva, teava rectangulara, plasa sudatav, fier beton, policarbonat, fier beton, tabla zincata, grinzi lemn 20×20 , cherestea, panouri sandwich, grinzi lemn, plexiglas, teava rotunda, pal melaminat, tabla cutata, vata bazaltica, cherestea brad, caramida, ciment, teava rectangulara, teava neagra, plasa de Buzau si multe altele,  o sa ai nevoie de ele. Si nu le vrei livrate pe toate odata. Unde sa le pui?! Cine sa le pazeasca? Aici intervine oferta celor de la depozit-online.ro. Prin contractul de custodie marfa, iti pastrezi produsele achizitionate maxim 6 luni in depozitele lor fizice, iti sunt livrate esalonat si descarcate mecanizat in functie de etapa de lucru si beneficiezi de discount-urile de volum.custodie_2016

cadou_custodie2.jpg

     Pentru a nu supara sotia sau mama, poti deasemenea sa achizitionezi si produse de bucatarie tot de la ei. Putin cam neobijnuit nu? 😛 Avand in vedere faptul ca ai apelat la un depozit, nu ar trebuii sa te mire existenta produselor de bucatarie in catalogul lor. Deasemenea vei mai gasi si produse din categoriile „amenajari interior-experior”, „biciclete electrice pliabile”, „jucarii”, „obiecte sanitare”, „electrocasnice”, „echipamente IT” sau „utilaje de deszapezit”. Destul de mare aria lor de produse depozitate, ce spuneti?

     Pentru mai multe oferte si informatii de primavara… ma scuzati, informatii despre materialele ce va sunt necesare, va rog sa accesati site-ul celor de la depozit-online.ro. 

Lasă un răspuns