pentru viata sexuala, de la dacia plant

Produse naturiste pentru susţinerea şi îmbunătăţirea vieţii sexuale

Recent am fost la un eveniment ce mi-a deschis o altă perspectivă asupra produselor naturiste. Am înţeles că acestea nu se folosesc în cazuri grave, adică cronice ci mai degrabă în prevenire sau în faze de debut ale simptomelor ce ne deranjează.

Naturiste, produse de plafar, homeopatie sunt numai câteva dintre cuvintele ce reprezintă o altfel de terapie medicală. O terapie ce nu este nici hoţie, nici placebo, dar… ar fi bine să fie urmată după o consultaţie de specialitate la un medic cu pregătire homeopată sau la recomandarea unui farmacist de asemenea cu pregătire homeopată.

Deşi multe preparate au denumiri cât mai apropiate de plantele şi “leacurile băbeşti”, totuşi ele sunt nişte medicamente sau preparate medicamentoase. În medicină mai sunt numite şi “dispozitive medicale”. A nu se confunda strict cu noţiunea de obiect.

Vitamine și minerale pentru viața sexuală

Pentru articolul de astăzi am ales o serie de produse pentru viaţa sexuală, dar, cu efecte şi în altă arie a corpului. Cu alte cuvinte sunt preparate ce pot să acţioneze pe mai multe planuri.

tinctura de branca ursuluiPrimul preparat despre care vreau să vorbesc este o tinctură. Am ales acest tip de preparat pentru că acesta, dintre produsele vegetale administrate pe cale orală este cel mai uşor asimilat de către organism, efectul apărând la scurt timp. Tinctura este o soluţie hidroalcoolicĂ obţinută prin preparare la rece. Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică şi ciroză hepatică. Dar, nici în sarcină, alăptare, alergie la brânca-ursului sau tratamente care nu permit consumul de alcool.

Produsul despre care voi vorbi acum se numeşte TINCTURĂ DE BRÂNCA-URSULUI şi este supranumit şi „ginseng-românesc”. Voi face acum referire strict la beneficiile produsului în îmbunătăţirea vieţii sexuale.

recomandari pentru branca ursului

Tinctura aceasta elimină sterilitatea (acolo unde nu este definitivă), impotenţa şi frigiditatea. (Adică acţionează acolo unde uneori nici nu îndrăznim să spunem că avem o problemă). Stimulează activitatea secretorie a glandelor sexuale, este antispastică uterină şi afrodiziacă.

Este un remediu indicat şi persoanelor de vârsta a treia (ce nu trebuiesc private de viaţa sexuală atât timp cât sunt în deplinătatea facultăţilor mintale), planta scutind organismul de neplăcerile declinului fizic prematur, redând tonusul şi pofta de viaţă.

tinctura de telina

O altă tinctură benefică vieţii sexuale este şi cea de ţelină. Aceasta este utilizată în medicina tradiţională datorită proprietăţilor afrodiziace şi tonice la nivelul gonadelor.
Utilizată intern, tinctura produce stimularea funcţiei sexuale. În compoziţia chimică a produsului intră şi vitamine (A, B1, B2, C şi PP), săruri minerale (K, Na, Ca, P, Fe, Mg, Cu, I, Mn).

 

Cele două tincturi au şi contraindicaţii:

Nu se recomandă administrarea în hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. În tratamente care nu permit consumul de alcool.

La capitolul precauţii avem aşa:

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal.

capsule cu branca ursului

Ultimul produs pe care îl prezint în acest articol este varianta la capsule a Tincturii de Brânca Ursului. Are aceleaşi beneficii precum tinctura, diferă forma de prezentare. Însă, acesta la recomandări şi efecte adverse are ceva cu totul diferit. Rareori pot apărea fotosensibilitate sau alergii cutanate. Se recomandă a se evita expunerea la soare sau la radiaţii UV pe perioada tratamentului, datorită fenomenului de fotosensibilizare.

Deşi aceste produse fac parte din categoria produselor naturale, acestea sunt totuşi medicamente şi trebuie ţinut cont de indicaţiile lor. Sau… puteţi să mâncaţi tone de ţelină în ciorbe şi preparate de tipul salatelor. Dacă vă menţineţi activă viaţa sexuală, aveţi cel puţin 50% din corp sănătos. Mai rămâne să lucraţi pentru cealaltă jumătate: P

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 comentarii

  1. Cristina Dragomir spune:

    suplimente pentru imbunatarirea vietii sexuale chiar nu am luat pana acum. Nu pentru ca as avea vreo viata sexuala mega activa si perfecta, ci pentru ca… nu stiu. Cert este ca Dacia Plant este un brand de la care toata familia consuma diverse alte suplimente si il recomand.

    1. Ordine sau dezordine spune:

      Din comentariul tau inteleg ca nu respingi ideea de a lua ceva la un moment dat, mai ales ca esti consumator de produse Dacia Plant?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!