PIZZA ROULETTE

      Pizza este şi va fi mereu o scăpare, porţia ta vinovată de ceva bun, cald şi cu de toate. Indiferent că eşti la birou şi şeful uită să îţi mai dea drumul sau eşti acasă înconjurată de copii şi nu ai timp de mâncare, o felie de pizza este pauza aceea în care gurile tac şi savurează acele ingrediente puse cu măiestrie împreună.

pizza animated gif

     

Oliviere.ro a adus în prezent un nou tip de joc cu mâncare. Ei bine, nu ştiu să spun sigur dacă mâncare este cuvântul potrivit. Pizza este o mâncare?! Nici nu am timp suficient să o văd, că a şi dispărut. Dar să revenim la joc. Pizza Roulette  se joaca în gaşcă. Îţi aduni prietenii, comandaţi pizza, învârtiţi de cutie şi puneţi un telefon sau o cameră de filmat într-o poziţie bună, în aşa fel încât să capteze imagini clare cu toţi prietenii. Noutatea jocului constă în felia surpriză. Adică, o felie de pizza va fi foarte iute. Telefonul sau camera de filmat trebuie să prinda reacţiile celui care nimereşte felia buclucaşă. Puteţi urmări filmuleţul de mai jos, pentru a vedea un exemplu. 😀

Cei care vor surprinde cele mai interesante imagini sau fotografii  și le încarcă pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #PizzaPartyOliviera, au ocazia de a câștiga premii iuți și interesante. Asta pentru cei ce adoră senzaţiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiile TARI 😀 .

Eu aş juca acest joc cu comunitatea de soacre. Da, ştiu, acestea nu sunt parte din poveste. Atunci aş juca cu Roxana, Ioana şi Radu. Par a fi persoane care au iuţeala pe limbă şi fără felia buclucaşă 😛 . Până reuşim noi să ne adunăm la o Pizza Roulette, vă invit pe voi să testaţi şi să câştigaţi premii interesante.

 

Lasă un răspuns