Roxanne’s recomandă bijuterii cu piatra lunii în care eşti născut

Ştiaţi că există o Asociaţie Naţională a Bijutierilor? Cea la care fac referire a stabilit în anul 1912 un standard “modern” al pietrelor şi cristalelor specifice fiecărei luni calendaristice. Însă, menţionări istorice există încă din timpul scrierii Cărţii Exodul.

pietrele potrivite fiecarei luni calendaristice

Astăzi, pietrele şi cristalele acestea poartă numele generic de Birthstone şi sunt încorporate în bijuterii minunate. Voi lua fiecare lună în parte şi voi prezenta piatra şi câteva bijuterii găsite pe site-ul Roxannes.ro.

1. Pentru cei născuţi în luna ianuarie, piatra reprezentativă este cea numită Granat roşu. Acesta este renumit pentru regenerare, pentru echilibrarea energiei, avertizează împotriva pericolelor, activează şi fortifică instinctul de supravieţuire. Totodată inspiră iubire, pasiune şi devoţiune.

granat rosu

2. Ametistul este piatra lunii februarie. Aceasta acţionează în direcţia calmării şi spiritualităţii. Blochează energiile negative din exterior şi stimulează mintea, pe care o şi calmează. Este recomandată insomniacilor şi demotivaţilor. Elimină mânia, furia, teama şi anxietatea.

amethyst

3. Martie este patronat de Aquamarine. Acesta elimină mânia, furia, teama şi anxietatea. Este considerate o piatră terapeutică pentru că elimină blocajele de comunicare. Mai este cunoscută ca şi ,,Piatra de curaj,, .

Inelul lunii martie îmi place foarte mult. Ce-i drept am la un moment dat un inel de logodnă cu această piatră. Nu are rost să vă spun cum m-am simţit când relaţia s-a destrămat iar inelul meu a fost amanetat de respectabilul…

aamarin superb

4. Cristalul clar, sau regale cristalelor este piatra lunii aprilie. Piatra amplifică puterile de orice fel. Alungă gândurile negre, clarifică percepţiile, ascute intelectul şi elimină confuzia. Uneori se mai foloseşte pentru interpretarea stărilor de spirit.

cristal clar
5. Pentru luna mai nu se putea alege o piatră mai bună decât smaraldul. Dacă în România pe 1 mai se sărbătoreşte ziua muncii, în lume smaraldul este simbolul iubirii de succes, asigură echilibru mental şi integritate. Amplifică parteneriatul, tăria de caracter, îmbunătăţeşte luciditatea şi memoria. Totodată asigură echilibru fizic şi emoţional, conferă o mare poftă de viaţă şi amplifică iubirea necondiţionată.

smaraldul
6. Luna iunie este patronată de perlă, simbolul feminităţii. Amplifică energia feminină şi încrederea în sine. Are rol protector, cu o protecție puternică pentru copii. Combate stresul şi calmează diverse stări. Stimulează puterea, dragostea şi liniştea.

perla in bijuterii
7. Rubinul este piatra lunii iulie. Este o piatră ce încurajează omul să îşi urmeze pasiunile pentru a fi fericit. Conduce la stabilirea unor scopuri realiste. Este una din pietrele abundenţei şi contribuie la acumularea bogăţiei.

colier si bratara cu rubin
8. Lui august îi este atribuit peridotul, piatra ce alungă stările negative. Peridotul este un puternic purificator pentru corp şi minte. Te învaţă să te ierţi şi motivează creşterea spirituală.

bijuterii cu peridot
9. Septembrie este luna dedicate safirului. Această piatra oferă pace mentală şi aliniază planul fizic cu cel mental şi spiritual. Alungă depresia şi stimulează puterea de concentrare. Aduce prosperitate şi atrage felurite daruri.

safir
Brăţara cu aceste pietre mă încântă nespus. Aş vrea un colier cu acest model. Safirul şi culoarea safirului îmi dau o putere nebănuită şi o mare încredere în mine.

10. În tomnaticul octombrie tronează opalul. Mereu a fost asociat cu iubirea, pasiunea, dorinţa şi erotismul. Este totodată şi piatra rafinamentului, originalităţii şi creativităţii. Este o piatră karmică ce absoarbe şi reemite sentimente şi trăiri. Amplifică preţuirea de sine, stările emoţionale şi elimină inhibiţiile.

bijuterii cu opal
Colierul cu piatră de opal este şi elegant şi discret.

11. Topazul este piatra lunii . Este o piatră ce emite lumină şi energie. Mai poate fi considerată o piatră “pansament”. Aceasta alină, vindecă, stimulează, încarcă cu energie, motivează, promovează adevărul şi iertarea. Te determină să pui acceptul pe “a fii”. Este un sprijin emoţional, stabilizând emoţiile.

topaz
12.Ca o ambiţie la albul de decembrie vine zirconul albastru. Aceasta purifică, vindecă şi promovează iubirea necondiţionată. Cred că poate fi integrat şi în “Spiritul Crăciunului”. Contribuie la determinarea lucrurilor cu adevărat importante. Protejează împotriva vrăjilor, blestemelor şi deochiului, alungă spiritele rele şi coşmarurile.

bijuterii cu zircon albastru

Toate bijuteriile prezentate mai sus fac parte din gama Bijuterii Birthstone by Mariana Jewellery. Pe site-ul Roxannes.ro acestea sunt prezentate foarte frumos, fie individual, pe piatra de luna sau în poza de gamă, unde veţi vedea împreună toate inelele sau colierele.

pietrele lunii in care esti nascutinele

Arată minunat împreună şi aş fi tentată să le cumpăr pe toate numai pentru a le expune într-o vitrină.

Sper că aţi găsit printre bijuteriile prezentate ceva ce se pretează de un cadou pentru persoanele dragi din familia dumneavoastră. Pietrele semipreţioase sunt şi sănătoase şi uşor de remarcat.

Aceste bijuterii merg de minune cu ținutele de pe site-ul Fashionpolis.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În papucii unui fotograf de nuntă din Bucureşti

mar aug. 27 , 2019
Vara este sezonul nunţilor. Unul după altul cuplurile aleg ziua minunată de care vor să îşi aducă aminte cu drag peste ani şi ani. De mai uită un amănunt apelează la albumele foto. Servicii foto video pentru nuntă are mai toată lumea în prezent dar în trecut… eheeeeeeeeeei… Multe poze […]
joita lucrian 5
%d blogeri au apreciat: