Parchetul care nu atrage praful

Parchetul care nu atrage praful

Aţi auzit bine. Există un tip de parchet care nu atrage praful. Este ideal pentru bebeluşii care acum învaţă să meargă sau pentru acea categorie de persoane afectate de alergii provocate de acarieni.

Beneficiile utilizării parchetului

*Vei spune adio timpului petrecut în genunchi curăţând vestiţii ciucuri.
*Nu vei mai face programare la curăţătoria de covoare din cartier.
*Nu vei mai avea colţuri deşirate de către pisică sau pete de vin în zile de sărbătoare.
*Nu mai cheltui bani pe soluţii chimice ce irită tractul respirator.
*Scapi de covorul demodat şi greu.
*Scapi de ritualul schimbării covorului de iarnă cu cel de vară.

Acest produs de care vorbesc se numeşte parchet frasin. Este atât de versatil încât se pretează şi în casă nouă şi în casă renovată. Atât în apartament cât şi în cabană.

De vei alege un parchet frasin din lemn pentru clădirea ta îi garantezi o rezistenţă de durată. Totodată dai şi încredere vizitatorilor ce îţi trec pragul. Întotdeauna lucrurile solide oferă încredere şi siguranţă. Oferă o senzaţie de Hygge (denumire dată stării de bine în zona scandinavă, cu precădere Danemarca), ce te face să îţi doreşti să revii în acea locaţie. Cu puţină îndemânare poţi să faci încăperea să pară mai mare şi luminoasă sau să pui mobilierul în valoare.

Indiferent că ai un sediu de firmă sau un cămin, acest parchet frasin stratificat este ideal şi în completare cu încălzirea sau răcirea prin pardoseală. Finisarea acestuia este făcută prin lăcuire sau uleiere.

Ca structură, acest parchet este format din trei straturi. Primul din lemn veritabil de frasin iar ultimele două din lemn de răşinoase poziţionate în formă de cruce. Întreţinerea, curăţarea şi recondiţionarea acestui produs este uşoară. Se recomandă utilizarea aspiratorului şi a unei cârpe umezite în caz de pete rezistente.

Ca şi variaţie de culori acest parchet de frasin are 11 variante interesante şi anume:

Saimaa Molti
Glow Molti
Milkshake Molti
Platinum Molti
Coffee Molti 
Lemon Sorbet Grande 
Hazelnut Grande 
Milkshake Grande 
Platinum Grande 
Coffee Grande 

culori parchet frasin
Din acestea 5 sunt triplu stratificate şi 5 cu o singură lamelă. Parchetul se poate completa cu plinte asortate.

Ședințe foto și ședințe de consiliere

Mai nou şi atelierele de fotografie au început să folosească parchetul din lemn natural. Deja bine cunoscutele şedinţe foto de Crăciun în preajma bradului împodobit sau la gura unui şemineu sunt căutate şi după decorul oferit.

Ceea ce nu ştiţi este trendul cabinetelor de psihoterapie de a utiliza materiale naturale precum inul şi lemnul natural pentru a crea o stare de bine. Împreună cu mersul desculţ şi cu o temperatură neutră, şedinţa de consiliere trece graniţa medicalului şi ajunge în zona de hygge daneză. Receptorii din tălpi vor fi mai mult decât mulţumiţi pentru contactul direct cu parchetul din lemn de frasin.

Dacă am uitat să menţionez o locaţie sau un scop pentru care se utilizează parchetul de frasin vă rog să îmi menţionaţi în comentarii. Momentan nu fac decât să mă cert pe mine pentru alegerea neinspirată a unui parchet ieftin ce acum este extra zgâriat şi pe alocuri umflat de lichidele vărsate de către copii prin casă.

3 gânduri despre „Parchetul care nu atrage praful

  1. Foarte interesant articolul tau, nu știam de acest parchet si nici cum e trendy sa l folosesti. Cand o sa imi amenajez cabinetul am sa il iau in considerare 🙂

Lasă un răspuns