Ofertele broșurii Avon 9/2017

După cum bine ştiţi, la 3 săptămâni se schimbă broşura Avon. Ieri a început campania 9. Oferte sunt pe placul tuturor. Parfumuri şi ape de toaletă la preţuri până în 40 de lei, creioane retractabile la 10 lei, produse de plajă, creme de fată sau Catalogul Culorilor 2017 vă stau la dispoziţie

creion.jpg

 

 

 

 

20 de nuanţe de creion retractabil vă aşteaptă în noul catalog. Lor li se alătura 3 nuanţe de creion contur pentru sprâncene.

 

 

Până să aplicaţi creionul dermatograf sper că aţi folosit crema de faţă. Una cu factor de protecţie solară dacă se poate. Vă arăt o gamă destul de bună, din care puteţi să alegeţi cu încredere.

creme.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă tot suntem la capitolul îngrijire, vă recomand şi produsele pentru îndepărtarea părului nedorit. Sunt uşor de folosit. În cazul în care nu le-aţi încercat până acum, testaţi pe o porţiune mică, apoi aşteptaţi efectul.

epilat.jpg

La nuanţele bronzate pe care le căpătaţi, puteţi asorta un ruj pe măsură. Rujul PERFECTLY MATTE a fost votat cel mai bun produs de Make-Up al anului 2016, din categoria COLOURS de către cititoarele revistei GLAMOUR. Puteţi alege din 15 nuanţe delicioase.

ruj.jpg

Puteţi asorta şi puţin fard de pleoape. Culorile pastelate şi texturile ingenios gândite, le fac potrivite pentru toată lumea. Aveţi de ales din 20 de combinaţii diferite.
fard.jpg

Pentru o alegere cât mai corectă/potrivită pentru voi, vă recomand să comandaţi Catalogul Culorilor 2017. Costă doar 5 lei şi vă salvează bugetul, dar mai ales vă scuteşte de multe alegeri nepotrivite.

avon-campanie.jpg

 

Vă recomand desigur şi parfumuri sau ape de toaletă. La preţ puteţi să asortaţi şi o îngheţată 😛

Toate acestea dar și multe altele, pot fi comandate de aici.

Dacă te încântă produse de cel puţin 150 de lei, uite ce surpriză am pentru tine:

promocode_950x375_1

 

Vrei oferte personalizate sau informaţii de ultim moment? Abonează-te la pagina de Facebook Mămica Avonistă.

Lasă un răspuns